[ 80 / B3 / '89 ] Bloody Red // end of story // kasacja
konserwacji napierniczył dosłownie wszędzie ( nie ma miejsca w aucie bez tego lepiku xD ) poprzedni właściciel, który zresztą dbał jak o żonę :pGerB3 pisze:Jedna rzecz tylko zrób - masz na masce nawalone konserwacji od środka tak ze z otworów aż wypływa- zmyj to bo brzydko wygląda
To je audi - to nie gnije :mrgreen:
A co do swapa to czasem nie swapuj na takie jedno ABK, tylko na to co Delik ma <ok>
a co do swapa, to nie wiem czy V-ke będę wciskać :p chce jakiś mocny silniczek, najwyżej podkręcony, ale tak by było widać komore silnika, a nie jak u Delika same kielichy xD
No dobra dobra :p już nie płącze, coś tam poszukam, ale to na ten rok na pewno nie :p a i nie wiem czy w przyszłym też się uda ale plan jakiś jest, na więcej mocy, ale jaki silnik to się okaże ;D
Skoro już dwóch szpeców co mają v-ki pod machą tak radzi to moze i spróbuje wepchnąć do siebie v-ke ale jak ma się ona zmieścić nie wiem xD
Skoro już dwóch szpeców co mają v-ki pod machą tak radzi to moze i spróbuje wepchnąć do siebie v-ke ale jak ma się ona zmieścić nie wiem xD
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jedno jest pewne...sama nie wejdzie. V ósemki do B trójek wkładają, to szóstka się nie zmieści?Raizo pisze:spróbuje wepchnąć do siebie v-ke ale jak ma się ona zmieścić nie wiem
Ostatnio zmieniony 26 lis 2012, 22:42 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.