[Audi 80 B3] czarna 80 by paweł, End of Story :/
Witam ponownie, dawno się tu nic nie działo więc dodaję parę fotek po drobnych zmianach, grill fk i dodatkowe pozycje w kierunkach
,
A tak to wygląda po włączenie kierunku, myślę że nie jest źle
Na klapę powróciły wszystkie znaczki <ok>
I mały rarytas tylna półeczka z ori roletą i głośniczkami, oraz
3 stop i mała naklejeczka
, , ,
Sory za brudne auto ale taka pogoda
,
A tak to wygląda po włączenie kierunku, myślę że nie jest źle
Na klapę powróciły wszystkie znaczki <ok>
I mały rarytas tylna półeczka z ori roletą i głośniczkami, oraz
3 stop i mała naklejeczka
, , ,
Sory za brudne auto ale taka pogoda
Ostatnio zmieniony 17 lut 2013, 17:29 przez Pavell, łącznie zmieniany 6 razy.
Dawno się tu nic nie działo więc żeby nie było że nic nie działam przy niuni wrzucam parę fotek efektu dzisiejszego rezanka, czyli smoked eyes
Lampki są teraz mega czarne i wygląda to <ok> a jak świecą to się okaże
, ,
Niestety zderzak mam pęknięty bo jakiś ham zaczepił na parkingu i uciekł :evil: dodatkowo wgnieciony i porysowany błotnik, rozwalony kierunek i niebieska farba na lusterku, błotniku, zderzaku a nawet na oponie i kołpaku. Nie mam pojęcia jak ktoś to zrobił, ale jak widać to da się.
Teraz czekam jeszcze na czarna folie do lamp na tył, pozdro i
Lampki są teraz mega czarne i wygląda to <ok> a jak świecą to się okaże
, ,
Niestety zderzak mam pęknięty bo jakiś ham zaczepił na parkingu i uciekł :evil: dodatkowo wgnieciony i porysowany błotnik, rozwalony kierunek i niebieska farba na lusterku, błotniku, zderzaku a nawet na oponie i kołpaku. Nie mam pojęcia jak ktoś to zrobił, ale jak widać to da się.
Teraz czekam jeszcze na czarna folie do lamp na tył, pozdro i
Ostatnio zmieniony 17 lut 2013, 17:31 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.
Będzie i hella ale trzeba poczekac na większy przypływ gotówki, a jak na razie poleci folia zobaczymy jak to wyjdzie no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma hehpawelec_ pisze: czarna hella na tył
Jak wiadomo to za ciemne szyby na przodzie miśki mogę się doczepic i dowód poleci wiec chyba odpada.GerB3 pisze:Jak chcesz czarne szyby to rób wszystkie jak dasz tylko tył to bedzie klasyczny "przedstawiciel handlowy" style <ok>
Audiola dostała tez wreszcie nową linkę drzwi, oraz lusterko wewnętrzne wróciło na swoje miejsce ale niestety szyba pęknięta
Ostatnio zmieniony 28 lis 2012, 08:13 przez Pavell, łącznie zmieniany 2 razy.
No niestety chyba jednak na raziee będę musiał poleciec z folia bo swoich nie sprzedam gdyż mam kilka pęknięc, a jedno dośc konkretne więc raczej nie ma sensu. Tak to kurierzy martwią się o nasz towar :evil: jak zamawiałem była całaWino pisze:Nie przyciemniaj tylnych lam tylko kup Black Hella i sprzedaj swoje jak trafisz na okazje to dopłacisz tylko za przesyłkę.
Kolejne małe zmiany w wyglądzie, a mianowicie:
spojler i naklejka z tylnej szyby do kosza oraz znaczki i zamek na czarno
, ,
+ głośniczki w podszybie Roadstar 120W dwudrożne i zimowe papucie, co prawda bieżnikowane ale myślę że będzie dobrze
,
spojler i naklejka z tylnej szyby do kosza oraz znaczki i zamek na czarno
, ,
+ głośniczki w podszybie Roadstar 120W dwudrożne i zimowe papucie, co prawda bieżnikowane ale myślę że będzie dobrze
,
Ostatnio zmieniony 17 lut 2013, 17:33 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejne jakieś tam nowe stare graty :lol:
Radyjko panasonica, kaseciak ale panel już zdejmowany i ma możliwość nagrywania
, ,
Do tego brak jeszcze tylko czarnych lampek na dupcie :roll:
Radyjko panasonica, kaseciak ale panel już zdejmowany i ma możliwość nagrywania
, ,
Do tego brak jeszcze tylko czarnych lampek na dupcie :roll:
Ostatnio zmieniony 17 lut 2013, 17:35 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.