[B5 1.9 TDI AFN] A4 achatgrau sedan by Murdzi
mayday2001, nie ma żadnego bulwersu Wiem jak wygląda sytuacja na rynku, mam wielu znajomych handlarzy i sporo już w życiu widziałem. Tym bardziej byłem wyczulony przy zakupie auta dla siebie, a że miał być automat, to szukałem naprawdę starannie.
Co do lamp - tak jak pisałem, te mi na razie wystarcza, po przesiadce z B4 to jasno jak w dzień :mrgreen:
Co do lamp - tak jak pisałem, te mi na razie wystarcza, po przesiadce z B4 to jasno jak w dzień :mrgreen:
- mayday2001
- Forum Audi 80
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jak byś chciał to mam namiary na dobry warsztat w S-c gdzie zajmują sie łataniem szyb już od bardzo dawna.trepek pisze: Ja mam dwa odpryski małe na przedniej szybie i chcę ją jakoś reanimować.
A co do szyby to jednak lepiej kupić zamiennik bo ori w dobrym stanie to ewenement poza tym bywa że ori używane szyby często pękają zaraz po zalożeniu.
dokladnie tak, używana szyba potrafi strzelić przy zakładaniu, poza tym prawie zawsze są porysowane (wycieraczki, piach z pod kół i skrobanie w zimę). Kup nowy zamiennik dobrej jakości, a zobaczysz jak fajnie się patrzy przez idealną szybę
oczywiście możesz kupić ori szybę w ASO ale nie wiem czy Ci się to będzie opłaciło
oczywiście możesz kupić ori szybę w ASO ale nie wiem czy Ci się to będzie opłaciło