pędzik by Daras czyli Audi 80 B4 TDI ;)
pędzik by Daras czyli Audi 80 B4 TDI ;)
Jako że zielona B4 TDI, której opis był tu do tej pory, jest już sprzedana, przedstawiam tu króciutki opiś obecnej B4 :mrgreen:
Od mniej wiecej 3 tygodni jestem posiadaczem tej o to Audiki
silniczek TDI 1Z na pierburgu, produkcja z końcówki 94r. kolorek grafit. przebieg prawie 229 tyś km ale 100% oryginał auto w 100% bezwypadkowe (sprawdzane dwoma miernikami lakieru) jedynie w dwoch miejscach były delikatne przycierki
wypas? jak na auto z tych lat całkiem całkiem
- ABS
- wspomagaczka
- szyberek w prądzie
- klimatyzacja
- el. regulacja świateł
- halogeny
- fabryczny central
- podgrzewane fotele
- elektryczne szyby x 2
- elektryczne lustra
- tempomat
kilka poglądowych fotek:
ogólnie jestem megaśnie zadowolony :mrgreen:
Od mniej wiecej 3 tygodni jestem posiadaczem tej o to Audiki
silniczek TDI 1Z na pierburgu, produkcja z końcówki 94r. kolorek grafit. przebieg prawie 229 tyś km ale 100% oryginał auto w 100% bezwypadkowe (sprawdzane dwoma miernikami lakieru) jedynie w dwoch miejscach były delikatne przycierki
wypas? jak na auto z tych lat całkiem całkiem
- ABS
- wspomagaczka
- szyberek w prądzie
- klimatyzacja
- el. regulacja świateł
- halogeny
- fabryczny central
- podgrzewane fotele
- elektryczne szyby x 2
- elektryczne lustra
- tempomat
kilka poglądowych fotek:
ogólnie jestem megaśnie zadowolony :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 22 mar 2009, 17:15 przez Daras, łącznie zmieniany 9 razy.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
fajnie wygląda ale na dziurach ku*w leci baaardzo dużominon1 pisze:coraz bardziej po głowie mi chodzi gleba :roll:
z tym wyposazeniem troche gorzej brakuje szybek w prądzie no i jakas podusia była by mile widzianaFantomas_29 pisze:Bardzo fajna niunia no i wyposazenie też
właśnie dla tego z zewnątrz bedzie tylko kosmetykajmm pisze:Bardzo ładne autko, na Twoim miejscu nic bym nie zmieniał
i dzięki wszystkim za słowa uznania <ok>
no felusie są fajne. chyba najfajniejsze jakie audi sprzedawało razem z samochodem.
autko wygląda rześko. silniki 1,9 tdi to chyba jedne z najżywotniejszych i nie tylko w audi. a co do zmian to sugerowałbym przedni glill wymienic.
a jeszcze wyposarzenie. fajnie ze jest szyber ale brakuje elektrycznych lusterek i szyb
gratuluje zakupu bryczka jest dobra
autko wygląda rześko. silniki 1,9 tdi to chyba jedne z najżywotniejszych i nie tylko w audi. a co do zmian to sugerowałbym przedni glill wymienic.
a jeszcze wyposarzenie. fajnie ze jest szyber ale brakuje elektrycznych lusterek i szyb
gratuluje zakupu bryczka jest dobra
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: