[B4 1Z 93r] Głośno i mułowato
-
- Forum Audi 80
[B4 1Z 93r] Głośno i mułowato
Witam. Problem mam taki... Ostatnio wymianiałem nagrzewnice z kumplem.. Wszystko bylo ok. Nastepnego dnia okazało sie ze nie działaja mi wycieraczki i swieci sie check... okazało sie ze nie swieca swiatla stopu... Wycieraczki wiadomo kostki nie podłączyłem, stop dalej nie wiem czemu nie dziala. Ale najgorsze jest to ze go odpalam, wyjezdzam od kumpla a on ni stad ni z owąd zaczał glosno chodzic i jedzie bo jedzie.... Tak o poprostu nagle sie zebal... Przez dwa lata nim jezdze i nic a tu nagle po zgaszeni i odpaleniu po godzinie takie cos. A podpialem tylko koctke od wycieraczek.... Załamka.... pomocy.........
PS: Stało sie to po przejechaniu ok 10 km od tankowania... Moze wina paliwa???
PS: Stało sie to po przejechaniu ok 10 km od tankowania... Moze wina paliwa???
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 18:08 przez SzczypekRacek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Widze, że mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem....Ganimadeus pisze:https://audi80.pl/b4-1z-brak-swiatla ... t36500.htm
SzczypekRacek, tylko tą jedną kostkę odpiąłeś? nie ściągałeś deski?
a co do tego że muł to może sprawdź podciśnienie czy coś takiego, to co steruje EGR i idzie do turbo taki wężyk co zasysa.. mi to padło i turbo w ogóle nie chciało ładować.. i jak coś to tylko podaję taki przykład.. czasem się zdarza
a co do tego że muł to może sprawdź podciśnienie czy coś takiego, to co steruje EGR i idzie do turbo taki wężyk co zasysa.. mi to padło i turbo w ogóle nie chciało ładować.. i jak coś to tylko podaję taki przykład.. czasem się zdarza
-
- Forum Audi 80
k3llys pisze:SzczypekRacek, tylko tą jedną kostkę odpiąłeś? nie ściągałeś deski?
mialem cala deske zrzucona ale w ten sam dzien zalozona i auto normalnie jezdzilo pare dni.. przy silniku nic nie grzebałem. Moze to paliwo?
-
- Forum Audi 80
Problem rozwiazany... Powod? Bezpiecznik z nakladka z napisem Motor... Az dziw bierze, ze przez to auto ledwo jezdzilo.k3llys pisze:no to wyjeździj całe to "złe paliwo" i zatankuj jakiegoś dobrego np. lotos dynamic, tylko nie bardzo wiem co może mieć paliwo do głośnej pracy silnika, bo do mocy to oki.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80