ladne auto nie da sie ukryc . chcialbym miec czarnego metalika na swoim klamocie chyba musze kupic puszke hamerajdu i walek <mikolaj>dydo85 pisze:przyznaje sie, podoba mi sie ten avant <ok>
B4 AVANT Green
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Założone <ok> trochę ciemne wyszły...bzibzi pisze:ale zes panie wzdec na trzaskal :shock: , sniegu nie bedzie nie zakladaj
Czas go umyć i <aparat> kilka nowych fot.
Podkład, szlifowanie, podkład, farba - razem wyszło 50 zł za podkład i farbęk3llys pisze:a bezbarwny na to dawałeś.. bo coś słabo się świecą.. i co z blendą? dopiero na wiosnę?
Zostało mi jej jeszcze na dobre 6 felg...
Wiosną trzeba będzie pomalować jeszcze raz - czymś jaśniejszym
Dzięki dydo ale, aleee - jeszcze wiele mu brakuje...dydo85 pisze:przyznaje sie, podoba mi sie ten avant <ok>
Mocowania ogarnięte jak na razie mam dwa ze szrotu (niestety jeden trochę pęknięty).matii62 pisze:z tymi mocowaniami do kierunków to możesz też poradzić podkładając z drugiej strony blaszkę w którą wkręci się śruba ewentualnie w jakiś plastik się wkręcić jak to było podpowiedziane już, przynajmniej u mnie tak to jest zmontowałem i trzyma jak trzeba, a blaszki przechwyciłem z jakiegoś innego samochodu bo walały się po warsztacie <ok>
Tylko jest jeden problem - nie mam listew od v6tki... a nikt nie ma na sprzedaż..
Witam, witam. Trzeba będzie kiedyś się spotkać w trójmieście z wszystkimi.durch pisze:P.S - Wgl. kolega z Gdyni. :mrgreen:
Pozdrowienia z Wejherowa. <ok>
bzibzi pisze:ladne auto nie da sie ukryc . chcialbym miec czarnego metalika na swoim klamocie chyba musze kupic puszke hamerajdu i walek <mikolaj>dydo85 pisze:przyznaje sie, podoba mi sie ten avant <ok>
Przecież ja mam zielone audi :mrgreen:
Znalazłem dzisiaj taką aukcje. Wiem, że się kończy ale zawsze można spytać.
http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-2-6-a ... 29931.html
http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-2-6-a ... 29931.html
-
- Audi 80 Klub
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Za dwie lampy 160 zł? :shock:garry99 pisze:Ja za swoje soczewki zaplaciłem 160 zł zapłaciłem za wysyłke do firmy a reszta wliczona w koszt robocizny robiłem w Brych Cieszynpawełek pisze:Regeneracja dwóch lamp zespolonych u mnie w Gdańsku kosztuje 200zł - to dużo?
Zna ktoś jakieś tanie firmy?
To ciekawe ile by zawołali za zespolaki