Taaadurch pisze:Dynamometrem? Pneumatycznym sażem. <ok>
s80, jak byś znalazł jeszcze NM dokręcania i kolejność panewek głównych i korbowych.
contitech? erling? są lepsze firmy.... prosty przykład gates czy victor ranez.... względem firmy ajusa też mam mieszane uczucia.... ale to moje zdanie na temat jakosci.... ja robiac remont inwestowałem w nieco inne firmyWszystko co kupiłem jest możliwie najlepszych firm jakie obecnie są na rynku,
Słonik juz wyżej napsał, to nie ABT czy ABK i niestety nie mozesz przebierac w czesciach. Bierze sie co jest, bralem najlepsze. Uszczelka pod glowice kosztowala tyle co dwie zwykle uszczelki dedykowane do tego silnika, dlatego ze specjalnie szukalem calkowicie metalowej i wybacz ale nie moglem wybierac z 5 firm, zresztą czy to ważne?icemerc pisze:contitech? erling? są lepsze firmy.... prosty przykład gates czy victor ranez.... względem firmy ajusa też mam mieszane uczucia.... ale to moje zdanie na temat jakosci.... ja robiac remont inwestowałem w nieco inne firmyWszystko co kupiłem jest możliwie najlepszych firm jakie obecnie są na rynku,
ale brawo za progress w działaniu