B4 AVANT Green
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Cały czas rozmyślam co zrobić z blendą.. nie mam pomysłu na rezanie/zmienę klamki.
Nie chciałbym niszczyć obecnej, wolę zostawić ją na półce w razie w...
Są chyba tylko 3 opcję:
1. Kupić klamkę od A6C4 - droga sprawa...
2. Kupić klamkę od B4 Avant i ją uciąć... - droga sprawa...
3. Przyciąć blende w miejscu klamki:
Co myślicie? Może jeszcze jakieś pomysły przyjdą Wam do głowy?
pzdr.
Są chyba tylko 3 opcję:
pzdr.
tnij klamkę też się długo nad tym zastanawiałem co zrobić i bałem się że za dużo utnę ale jakoś poszło chyba że planujesz wracać do starej blendy albo USy to wtedy kupisz klamkę a teraz tnij swoją
1. jak chcesz sobie tą zostawić to musisz kupić a6c4 i zapłacić (wtedy za darmo wrócisz do starej blendy)
2. jak utniesz swoją to będzie klamka gratis (zapłacisz jak będziesz chciał wrócić do sterej blendy)
Tak czy tak zapłacisz ale lepiej kupić później, bo może wcale nie będzie pomysłu z powrotem do ori blendy i ominie Cię taki wydatek
3. Cięcie blendy - <mur> <nono> <nono> <nono> <nono>
1. jak chcesz sobie tą zostawić to musisz kupić a6c4 i zapłacić (wtedy za darmo wrócisz do starej blendy)
2. jak utniesz swoją to będzie klamka gratis (zapłacisz jak będziesz chciał wrócić do sterej blendy)
Tak czy tak zapłacisz ale lepiej kupić później, bo może wcale nie będzie pomysłu z powrotem do ori blendy i ominie Cię taki wydatek
3. Cięcie blendy - <mur> <nono> <nono> <nono> <nono>
Ja zaślepiłem miejsce klamki blachą, zamontowałem 2 siłowniki elektrycznego zamka do zamków klapy, podłączyłem tek że kluczykiem otwieram zamek, znaczy ele zamki zaciągają i klapa puszcza, nie chciałem ciąć klamkipawełek pisze:Cały czas rozmyślam co zrobić z blendą.. nie mam pomysłu na rezanie/zmienę klamki.
Są chyba tylko 3 opcję:
Obrazek
pzdr.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Dla mnie to rarytasbzibzi pisze:tez mi rarytas ja tam mam to w serii . Dobry ten mikolaj dla ciebie <mikolaj> , jaki kolor kierunkow ? bedziesz dawalpawełek pisze:Kilka nowych świątecznych rarytasów
Tylko musze jakoś wykminić dwa zaczepy (górne) w prawej lampie...
No i podłączyć pomarańczowe postoje w zespolakach
Kierunki pomarańczowe, białe mi się nie podobają