[ 80 / B3 / '89 ] Bloody Red // end of story // kasacja
MIODEK, nie udało nam się wszystkiego przytargać więc koleś dosłał Błażejowi resztę . Fotele już chyba zamontowane niedługo trzeba pospinać te szyby i inne badziewia które zachciały mu się :mrgreen: :lol:
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 19:33 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
dzisiaj z tego miesjca biore 10kpl takich jak na foto za tą cenęGerB3 pisze:Auto zajebiste ale tak:
-BBS RSy w takiej konfiguracji jak na foto to z 2tys przynajmniej kosztują, ale możesz kupić
GerB3 znalazłem na pierwszej stronie w tym temacie o ten Twoj post i tak mi przyszło do głowy czy Ty swojej dziweczynie pozwalasz chodzić w stringach czy w tym temacie też jesteś tak konserwatywny ? :mrgreen:GerB3 pisze:Ja bym ja zrobił tak
-kierunki zostaw pomarańczowe
-blenda między lampami z tyłu czarna
-ori fele 14ki BBS szprychowe albo 15ki speedline
-w środku znajdź sobie welurowe kubełki
R. zender cult ET13 nie chcesz ? :mrgreen:
Fotele. Już w łodzi, narazie siedzi na przodzie pasażera, może w weekend ogarne kierowcy. Fotki wrzuce jak wrócę z roboty bo w robocie mam imageshack bloknięty ( nie mogę fot wrzucić na serwer )
Wydech. napewno nie chcę tak wygiętego jak na foto :p
Dokładki Kamei. Zapewne chciałbym aby zawitały.
Hella black. Musi usiąść na aucie inaczej sobie nie wyobrażam !
Fele. Klasyczne, BBS-y jak najbardziej, ale te Zendery DUO też robią robotę, choć z takim rantem jak na foce bym nie pogardził i jakoś tak mi wizualnie to pasuje.
Gleba. Musi być ale najpierw fele, lampy i inne rzeczy
Myśle aby spojler na czarno przemalować i szyby z tyłu przyciemnić, bo ma być szatan a nie auto :evil: :p co o tym myślicie ?
Koncepcja czerwieni i czerni zostaje, tej opcji nie zmienie, co najwyżej proporcje.
P.S. Dzięki KoralB3 za wiare we mnie :p
Wydech. napewno nie chcę tak wygiętego jak na foto :p
Dokładki Kamei. Zapewne chciałbym aby zawitały.
Hella black. Musi usiąść na aucie inaczej sobie nie wyobrażam !
Fele. Klasyczne, BBS-y jak najbardziej, ale te Zendery DUO też robią robotę, choć z takim rantem jak na foce bym nie pogardził i jakoś tak mi wizualnie to pasuje.
Gleba. Musi być ale najpierw fele, lampy i inne rzeczy
Myśle aby spojler na czarno przemalować i szyby z tyłu przyciemnić, bo ma być szatan a nie auto :evil: :p co o tym myślicie ?
Koncepcja czerwieni i czerni zostaje, tej opcji nie zmienie, co najwyżej proporcje.
P.S. Dzięki KoralB3 za wiare we mnie :p
Da sie kupić takie RSy wiadomo ze nie w takim stanie i rozstawie bo nieraz ludzie nie wiedzą co sprzedają, dużo jest przypadków co z niemiec przyjeżdżały jakies stare golfy czy merole na RSach i ludzie sprzedawali je po 2tys a same fele były tyle warte. To tak samo jak np. z kiera audi sport, można kupić za 50zł a można za 300, kiedyś na allegro gałka audi sport za 21zł poszła takze trzeba szukać nawet jak zniszczone.
A co do moich propozycji zmian to po prostu jestem w tym względzie konserwatywny, jak tuning to jakis z epoki ale to moje zdanie, i tak seria na kołpakach jest najładniejsza :lol:
A te zendery od Duo jakby dobra cena była to na razie najlepsza propozycja bo ładnie na B3 leża.
A co do moich propozycji zmian to po prostu jestem w tym względzie konserwatywny, jak tuning to jakis z epoki ale to moje zdanie, i tak seria na kołpakach jest najładniejsza :lol:
A te zendery od Duo jakby dobra cena była to na razie najlepsza propozycja bo ładnie na B3 leża.
na B4 w avancie i na 4000s też dobrze leżały <lol>GerB3 pisze:Da sie kupić takie RSy wiadomo ze nie w takim stanie i rozstawie bo nieraz ludzie nie wiedzą co sprzedają, dużo jest przypadków co z niemiec przyjeżdżały jakies stare golfy czy merole na RSach i ludzie sprzedawali je po 2tys a same fele były tyle warte. To tak samo jak np. z kiera audi sport, można kupić za 50zł a można za 300, kiedyś na allegro gałka audi sport za 21zł poszła takze trzeba szukać nawet jak zniszczone.
kogoś o pomoc pewnie poproszę, ale będzie to praktycznie moje rzeźbienie ale to kiedyś tam :pMIODEK pisze:Raizo, a tak z ciekawości zapytam, sam będziesz sobie QUATTRO rzeźbił :?:
to chyba wieźliście obicia do foteli i kanapy xD ja z Koralem zabraliśmy się z tylnią kanapą ( oparcie siedzisko ) w skórze, wszystkie boczki ( w skórze ) elektryczne szyby ( szyba + ramka + siłownik ) i jeszcze kilka gratów i wiecej nie weszło, no choćby skały srały nie upchnęlibyśmy więcej, chyba ze bym Korala zostawił w Wrocku :p ale taka menda to ja nie jestem zeby kumpla zostawić :pMIODEK pisze:wszystkiego nie udało przytargać.... My z Pandamixem, LU_CASHem 90tka przytatgalismy drugi zestaw tapicerki... fotele kanapy, siedziska i 4 boczki w skórce.... + 3 osoby na pokładzie i trasa blisko 200km... więc nie ma rzeczy nie3możliwych :mrgreen: