Przywitaj się z nami
-
mikolajczyk_r
- Forum Audi 80

Przywitanie
Witam,
Na imię mam Rafał, mieszkam w pobliżu miejscowości Sulejów koło Piotrkowa Trybunalskiego. Posiadam Audi 80 - składak. Jest to silnik 2.0 90KM z 1994 roku oraz karoseria z 1994/91 roku (prawdopodobnie B4 gdyż chyba nikt nie założył by pół B4 i pół B3 chociaż na ulicach drugiego takiego nie widziałem
). Bardzo mi miło wszystkich przywitać i poznać.
Na imię mam Rafał, mieszkam w pobliżu miejscowości Sulejów koło Piotrkowa Trybunalskiego. Posiadam Audi 80 - składak. Jest to silnik 2.0 90KM z 1994 roku oraz karoseria z 1994/91 roku (prawdopodobnie B4 gdyż chyba nikt nie założył by pół B4 i pół B3 chociaż na ulicach drugiego takiego nie widziałem
Witam. Posiadam Coupe Abc 93r, obecnie wsadzony silnik z A6 z małym przebiegiem, nie było zbyt dużych komplikacji. Bez problemu opowiem co nie grało a co było ok. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko wiedzy zawartej na Forum aby dopieścić autko. Mam nadzieje, że wcześniej nie stracę prawka :mrgreen: Pozdrawiam.
-
soprano213
- Forum Audi 80

Witam Wszystkich! jestem Paweł i tak jak tu wszyscy inspiruja mnie kultowe modele 80! posiadam b3 z 91roku, 2.0 16V w podstawowej wersji czyli bez klimy, abs itp aczkolwiek posiadam elektryczne szyby:) jestem z Białki Tatrzanskiej. Aktualnie rozgladam sie za audi 80 avant 2.6 w quattro, klimatyzaji i... fajnie by bylo, jakby miala gaz:) Pozdrawiam wszystkich fanow!
-
Bandzior1986
- Forum Audi 80

Witam serdecznie.
Mam na imie Rafał jestem z Warszawy. Obecnie nie posiadam żadnej audi,ale zanstanawiam sie nad zakupem 80 w cabrio. Więc może niedługo stane sie posiadaczem tak owego bezdasznika. Na razie zbieram info o tym modelu i opinie. A gdzie je szukać jak nie u pasjonatów tej marki i modelu
A o forum dowiedziałem sie od kolegi Bartka którego przy okazji podrawiam jak i wszystkich furomowiczów :mrgreen:
Mam na imie Rafał jestem z Warszawy. Obecnie nie posiadam żadnej audi,ale zanstanawiam sie nad zakupem 80 w cabrio. Więc może niedługo stane sie posiadaczem tak owego bezdasznika. Na razie zbieram info o tym modelu i opinie. A gdzie je szukać jak nie u pasjonatów tej marki i modelu
A o forum dowiedziałem sie od kolegi Bartka którego przy okazji podrawiam jak i wszystkich furomowiczów :mrgreen:
-
nozycoreki
- Forum Audi 80

-
brudny_hary
- Forum Audi 80