kupil skore, a teraz auto spalic chceRaizo pisze: teraz mi to pomóż ogarnąć :p
[ 80 / B3 / '89 ] Bloody Red // end of story // kasacja
Raizo pisze:Taki " look " mi się mniej więcej marzy, to jest najbliżej mojego wymyślonego ideału
Obrazek
koncepcja auta w czerwieni i czerni to jest to co chce utrzymać
Jak zapodasz takie RS-y to podwoisz wartość auta :mrgreen: no chyba że DARE RS
wsadzając elektronikę do swojego + tapicerka, niemalże podwoiłem :pmichalo pisze:Raizo pisze:Taki " look " mi się mniej więcej marzy, to jest najbliżej mojego wymyślonego ideału
Obrazek
koncepcja auta w czerwieni i czerni to jest to co chce utrzymać
Jak zapodasz takie RS-y to podwoisz wartość auta :mrgreen: no chyba że DARE RS
a chciałbym ori BBS-y RS-y :roll: może ktoś mi na gwiazdkę pod choinkę kupie ? <mikolaj>
kilka fot z wsadzania fotelików:
najpierw wyjęcie starego fotelika, wycięcie szyny środkowej, zabezpieczenie i wsadzenie skóry od strony pasażera ( jeszcze czeka mnie przykręcanie, ale to muszę do kogoś z migiem się usmiechnąć w celu przyspawania 4 nakrętek do podłogi, aby z kolei do nich przykręcić przednie mocowania bo teraz siedzi narazie w szynach fotel :p )
a tak wygląda fotel kierowcy, z podłokietnikiem, a jak że by inaczej
musisz być straśnie grzeczny <mikolaj>Raizo pisze:a chciałbym ori BBS-y RS-y :roll: może ktoś mi na gwiazdkę pod choinkę kupie ? <mikolaj>
http://allegro.pl/bbs-rs-9-5x17-szok-or ... 16726.html
michalo pisze:musisz być straśnie grzeczny <mikolaj>Raizo pisze:a chciałbym ori BBS-y RS-y :roll: może ktoś mi na gwiazdkę pod choinkę kupie ? <mikolaj>
http://allegro.pl/bbs-rs-9-5x17-szok-or ... 16726.html
cały rok byłem bardzo grzeczny ! :p i mam nadzieje że Mikołaj będzie o mnie pamiętal i dokładnie takie coś dostanę pod choinkę ^^ ( tylko z czarnymi matowymi szprychami i wypolerowanym rantem dokręcanym wiem wiem w dupie się poprzewracało, ale cóz )
Pavell PW poszło
Czeka mnie ten sam zabieg... powiedz mi do czego jest drugi guzik od przodu patrząc bo mi go brakuje i nie wiem co nie będzie działało <ok>Raizo pisze:najpierw wyjęcie starego fotelika, wycięcie szyny środkowej, zabezpieczenie i wsadzenie skóry od strony pasażera ( jeszcze czeka mnie przykręcanie, ale to muszę do kogoś z migiem się usmiechnąć w celu przyspawania 4 nakrętek do podłogi, aby z kolei do nich przykręcić przednie mocowania bo teraz siedzi narazie w szynach fotel :p )