Powiem Ci, że ja też, tylko że wieczorną porą po bardzo udanym rezaniu przy ciepłych cycuszkach rozmiaru D :mrgreen:duo pisze:ja w mroźne niedziele to wole leżeć przy gorących cycyszkach rozmiar C :mrgreen: i nie ma takej skrzyni na świecie, ktora by dała więcej fun-u od nich :mrgreen:sagem pisze:Oj tam Panowie, nie przesadzajcie. Nie ma to jak od 8.05 przy -1.5 mroziku leżeć w niedzielę pod autem stojącym na kołkach na dworze, wkładać skrzynie i mieć z tego fun.
Wole to niż przeleżeć całą niedzielę wentylem do góry lub czytać durne posty na forum :->
A nie myli się ten, kto nic nie robi.
Pozdrawiam serdecznie i mile.
[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
a widzisz a ja z kolei przed 10 rano nie wstaje z łóżka jak obok mam dobrego cycyszka :mrgreen:sagem pisze:Powiem Ci, że ja też, tylko że wieczorną porą po bardzo udanym rezaniu przy ciepłych cycuszkach rozmiaru D :mrgreen:duo pisze:ja w mroźne niedziele to wole leżeć przy gorących cycyszkach rozmiar C :mrgreen: i nie ma takej skrzyni na świecie, ktora by dała więcej fun-u od nich :mrgreen:sagem pisze:Oj tam Panowie, nie przesadzajcie. Nie ma to jak od 8.05 przy -1.5 mroziku leżeć w niedzielę pod autem stojącym na kołkach na dworze, wkładać skrzynie i mieć z tego fun.
Wole to niż przeleżeć całą niedzielę wentylem do góry lub czytać durne posty na forum :->
A nie myli się ten, kto nic nie robi.
Pozdrawiam serdecznie i mile.
że tak powiem .. jak się nie ma co sie lubi to się lubi co się ma :mrgreen: ( żartuje )MIODEK pisze:Panowie zejdźmy na ziemię...Rozmiar B też robi robotę :mrgreen:
dobra dziewczynki już bez spinki wracamy do samochodów spowrotem RAZ :!: :mrgreen:
jestem, nie spie... dopiero wrocilem do domu... grzebanko sie przeciagnelo troszke...
prawie wszystko ogar...
dzieki Kamilek za dzisiejsza pomoc
Mabro, dla Ciebie tez wielkie za podpowiedzi i nakierowanie mnie takeigo nieogara :mrgreen: :mrgreen:
do tego zawsze dążyłem, temat cycków w moim temacie :mrgreen: :mrgreen:
Pany, spokoj, bedzie ogar motura i budy, beda i cycuszki :mrgreen: :mrgreen:
juz ja o to zadbam :mrgreen: :mrgreen:
a na fotki tak jak pisalem na FB, nie ma czasu poki co... AEB wyglada iddentycznie jak w komorze u Sagema :mrgreen: :mrgreen:
prawie wszystko ogar...
dzieki Kamilek za dzisiejsza pomoc
Mabro, dla Ciebie tez wielkie za podpowiedzi i nakierowanie mnie takeigo nieogara :mrgreen: :mrgreen:
do tego zawsze dążyłem, temat cycków w moim temacie :mrgreen: :mrgreen:
Pany, spokoj, bedzie ogar motura i budy, beda i cycuszki :mrgreen: :mrgreen:
juz ja o to zadbam :mrgreen: :mrgreen:
a na fotki tak jak pisalem na FB, nie ma czasu poki co... AEB wyglada iddentycznie jak w komorze u Sagema :mrgreen: :mrgreen:
- mayday2001
- Forum Audi 80