Podział na model to podział na model
[ANKIETA]Nowy podział Nasze Audi wybór opcji.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
<ok> Polać mu.pawełek pisze: Jak najbardziej 2.. tylko po co jest dział zaawansowane projekty...
Podział na model to podział na model
Ja też głosuję za 2 z zastrzeżeniem że bez Zaawansowanych czy jak im tam.
[ Dodano: 2012-12-04, 13:01 ]
Swoją drogą szał pał z głosami.
32 tys userów a nawet setki oddanych głosów nie ma.
Mailingu ja nie było tak nie ma.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
Tigeros
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Pany, po co wracacie do rzeczy które już raz zostały przepchane. Skoro został temat dodany znaczy, że jest potrzebny.
https://audi80.pl/b1-b2-b3-b4-coupe- ... t51112.htm
67 stron spamu, pytań i odpowiedzi a tu dalej pada pytanie
https://audi80.pl/b1-b2-b3-b4-coupe- ... t51112.htm
67 stron spamu, pytań i odpowiedzi a tu dalej pada pytanie
Nie kumam :roll:pawełek pisze:tylko po co jest dział zaawansowane projekty...
Ostatnio zmieniony 04 gru 2012, 14:32 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawełek
- Forum Audi 80

- Imię: paweł
- Kontakt:
Nie boli mnie to, nie utrudnia czytania ale przeszkadza mi trochę to, że będą wyróżnione tematy - moim zdaniem kompletnie bez sensu.sagem pisze:Tez nie ogarniam troche co po niektórych, co Wam te zaawansowane projekty przeszkadzaja? bolą Was? utrudniaja czytanie? ja nigdy w nich nie bylem i mi to kompletnie zwisa, ale czemu mialy by mi przeszkadzac w czym kolwiek zeby ich mialo nie byc?.. :roll: :roll:
Super odpicowany Sedan B4 powinien być w dziale z sedanami a nie w zaawansowanych projektach. Jeżeli jest podział na model to niech tak zostanie.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
"Zaawansowany" jest też słaby. Ja ci poprzebijam opony na przyszłorocznej Grabinie. BueheheheMabrothrax pisze:Będę Ci Sławku złorzeczyć na zlotach
Była część ludzi którym "zaawansowane" totalnieTighe pisze:Nie kumam :roll:
i uważają to za słaby pomysł.sagem pisze:mi to kompletnie zwisa
Robiąc ankietę należało by przewidzieć również opcję bez tego - ale w tegowątkowej ankiecie tego zabrakło bo po prostu osoba która ja zakładadała jest za opcją żeby były "zaawansowane" w ten czy inny sposób.
To taka sytuacja jakbyś poszedł na wybory i miał do wyboru tylko 4 opcje na koalicje rządzące jakie mają zapanować w sejmie:
- PiS + PO
- PiS + SLD
- PiS + Palikot
- PiS + PSL
A jakbyś nie chciał widzieć PiSu w rządzie to albo masz w tyłku te wybory i po prostu na nie nie idziesz albo protestujesz.
Jakby mi nie zależało na fajnej atmosferze i przejrzystym układzie forum to bym to olał i się nie odzywał.
Popieram w całości. Nie wiem po co kombinowanie.pawełek pisze:Nie boli mnie to, nie utrudnia czytania ale przeszkadza mi trochę to, że będą wyróżnione tematy - moim zdaniem kompletnie bez sensu.
Super odpicowany Sedan B4 powinien być w dziale z sedanami a nie w zaawansowanych projektach. Jeżeli jest podział na model to niech tak zostanie.
Zrobicie "zaawasowane" i znowu będzie 50 stron spamu zastanawiania się czy auto X a może Y to się nadaje do tego działu czy nie, po drodze 50 innych kłótni z tym związanych i zwarć.
Dział Nasze Audi to taka jakby encyklopedia/album naszych aut.
Czy jak otwierasz encyklopedię to masz z głównego zbioru wyjęte "najfajniejsze hasła" wg autora encyklopedii czy masz wszystko poukładane w porządku aby można było coś znaleźć.
Ja żeby zrobić sobie w tej "encyklopedii" swojego rodzaju zakładki do najfajniejszych wg mnie tematów używam takiej opcji jak
Tym sposobem każdy ma swoje (wg niego) ulubione/zaawansowane/uber tematy. Nie potrzebuję aby ktoś mi pokazywał "Ten projekt jest fajny".
[ Dodano: 2012-12-04, 15:53 ]
No tylko właśnie ktoś robiąc ankietę nie przewidział jednej opcji która była również rozważana w "Dyskusji".Mabrothrax pisze:Chciałbym zauważyć, że etap propozycji i dyskusji został zakończony.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Sławku uważasz że mi z moim szrotem zależało na tym? :lol:eSPe pisze:Robiąc ankietę należało by przewidzieć również opcję bez tego - ale w tegowątkowej ankiecie tego zabrakło bo po prostu osoba która ja zakładadała jest za opcją żeby były "zaawansowane" w ten czy inny sposób.
Jak jest jest źle, jakby nie było też jest źle normalnie jak z kobitą
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
No akurat z tych dostępnych w ankiecie to również uważam ją za mniejsze zło. <ok>Mabrothrax pisze:Dlatego uważam, że ta opcja jest najlepsza.
Mniej więcej.Mabrothrax pisze:Bo każdy dostanie to co chciał.
Zrobiłbym to w ten sposób że wątki UBER przerzucamy do Zaawansownych.
Potem przenosimy je z powrotem do działu odpowiedniego modelu pozostawiając cień wątku w dziale ZAAWANSOWANE (jest taka opcja w Przemo). Tym samym link do tego samego wątku widzimy zarówno w DZIALE MODELU i w DZIALE ZAAWANSOWANE.
Ale poczekajmy na koniec ankiety z nadzieją że jak już coś to opcja nr w wygra. :mrgreen: