[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
na wszystko przyjdzie pora 8-)bzibzi pisze:A Ty lepiej se kłatro teraz zapodaj
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:sagem pisze:Spokojnie, mamy czas
sagem pisze:Oj maszu maszu
Trojnik kupisz za 25 zl w sklepie motoryzacyjnym i w necie, ale po co Ci on?
Cisnienie oleju bialo szary z wiazki AEB do czujnika 1.8bar a zeby dzialalo cisnienie oleju na zegarach to przewod od zegarow ( cisnienia oleju ) do drugiego pinu w bance.
Obrotek tak jak mowilem:), a szyby mowiles ze nie chcesz narazie podlaczac choc to latwe, znajdz ten sam kolo kabla w kostce kolo wlacznika grzania tylnych szyb.
Czujnik temperatury masz juz wkrecony i jest sprawny, u mnie dzialalo dobrze, nie potrzeba zadnych trojnikow, ja przerobilem podstawke filtra oleju.
sorry adas za spam
owszem, podlaczalem tak jak mowisz z cisnieniem oleju... tylko sam widziales ze po takim podlaczeniu brzeczek w przekazniku (chyba 211) naparzal jak szalony
grzane szyby - spoko do ogarneicia...
obrotek nie zatrybil... ani na bialo/niebieskich kabelkach niebieskiej kostki, ani na czarno/niebieskich zoltej kostki... a obrotek 100 pro sprawny, do ost chwili u mnie banglal...
wzbudzenie altka tez ogarnalem
obrotek nie zatrybil... ani na bialo/niebieskich kabelkach niebieskiej kostki, ani na czarno/niebieskich zoltej kostki... a obrotek 100 pro sprawny, do ost chwili u mnie banglal...
wzbudzenie altka tez ogarnalem
sagem pisze:Spokojnie, mamy czas
no wlasnie widze ze macie duzo czasu jeszczeMaszu pisze:owszem, podlaczalem tak jak mowisz z cisnieniem oleju... tylko sam widziales ze po takim podlaczeniu brzeczek w przekazniku (chyba 211) naparzal jak szalony
sekt w tym ze mam ten kabel z wiazki AEB ktorym podobno plynie sygnal do obrotka.
Problem w tym, ze jak podlaczalem sie z nim w kostki licznika to obrotek dalej nie banglał.
zarowno w te kabelki o ktorych mowil sagem, jak i wg schematów kostek licznika.
r4 i r5 az tak bardzo roznia sie instalacja?
bd musial wykombinowac inny licznik na probe i zobaczyc. moj dzialal na sto pro ale kto wie... to jest jakies fatum...
Problem w tym, ze jak podlaczalem sie z nim w kostki licznika to obrotek dalej nie banglał.
zarowno w te kabelki o ktorych mowil sagem, jak i wg schematów kostek licznika.
r4 i r5 az tak bardzo roznia sie instalacja?
bd musial wykombinowac inny licznik na probe i zobaczyc. moj dzialal na sto pro ale kto wie... to jest jakies fatum...