Koszulki i polary - Kubik
-
- Forum Audi 80
Mówiąc szczerze to nie chodzi tu nawet o czas tylko o sprawę z chmielem.Przemas80 pisze:Podbijam będzie działane coś w tym roku wiem że Kubik jesteś zabiegany pozdro
Napewno nie zrobię wszystkiego na raz i rozciągnie się to w czasie z tym że nie powinno odbiegać to od poprzednich akcji.
Moje obawy są związane z działaniem służb i organów wyjaśniających sprawę oszustwa.
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
Powiem tak jako ze Polska "ludzie" jest niby krajem rozwiniętym w "internecie" czyt. pełno dzieciaków w sieci. To nasze organy ścigania, kompletnie nie znaja sie na doszukiwaniu w sprawie wykroczeń/przestępstw w internecie. Ani nie maja pojęcia jak za takie coś karać, juz nie powiem o tym zeby go oskarżyli. Chodzić z pełna teczka dowodów wpłat itp na oszusta i tak nic nie da, bo sprawa będzie sie toczyła zapewne latami.
Jedynie co nasza kochana Policja może zrobić, umie? chce? bo tak rzad nakazuje? To: karać kierowców mandatami (już nie wspomnę o Straży Wiejskiej), i łapać 15-latków z pół grama trawy, bo czuja satysfakcje z tego.
Co do sprawy z tym Chmielem, jeśli chodzi o mnie, to ja bym sie nie patyczkował. Moze ktoś pomyśli, ze wiek itp, ale ja nigdy nie dawałem sobie pluc w twarz, a jeśli chodzi o pieniądze to juz wyższa sprawa wtedy jest.
Pojechać do Niego, wziąć swoje, pojechać.
Jedynie co nasza kochana Policja może zrobić, umie? chce? bo tak rzad nakazuje? To: karać kierowców mandatami (już nie wspomnę o Straży Wiejskiej), i łapać 15-latków z pół grama trawy, bo czuja satysfakcje z tego.
Co do sprawy z tym Chmielem, jeśli chodzi o mnie, to ja bym sie nie patyczkował. Moze ktoś pomyśli, ze wiek itp, ale ja nigdy nie dawałem sobie pluc w twarz, a jeśli chodzi o pieniądze to juz wyższa sprawa wtedy jest.
Pojechać do Niego, wziąć swoje, pojechać.
to po co Ty chcesz :p przecież Ty większy jesteś niż ja Łajzo :pdelik pisze:ja rowniez chcailbym zakupic
ps. Raizo dla Ciebie nie bedzie rozmiaru przeciez...
[ Dodano: 2012-11-27, 00:17 ]
Allo temat umarł ? Święta idą, a wraz ze świętami śnieg, a co z kolei za tym idzie będzie zimno, a w takim momencie przyda się polarek <ok> tylko jak tam produkcja ( dystrybucja, masturbacja - nie mogłem się powstrzymać :p ) bo temat ucichł. :roll:
[ Dodano: 2012-12-04, 21:02 ]
chyba nic się nie ruszy o.O
podbijam :mrgreen: ,ale rozumiem KubikaRaizo pisze:to po co Ty chcesz :p przecież Ty większy jesteś niż ja Łajzo :pdelik pisze:ja rowniez chcailbym zakupic
ps. Raizo dla Ciebie nie bedzie rozmiaru przeciez...
[ Dodano: 2012-11-27, 00:17 ]
Allo temat umarł ? Święta idą, a wraz ze świętami śnieg, a co z kolei za tym idzie będzie zimno, a w takim momencie przyda się polarek <ok> tylko jak tam produkcja ( dystrybucja, masturbacja - nie mogłem się powstrzymać :p ) bo temat ucichł. :roll:
[ Dodano: 2012-12-04, 21:02 ]
chyba nic się nie ruszy o.O