podjechali pod dom lodówą?:)andrzejsz23 pisze:Do mnie osobiście dostarczyli wezwanie na przesłuchanie.
Koszulki klubowe - (złodziej)
- andrzejsz23
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
WAŻNE - SZCZEGÓLNIE DO OSÓB KTÓRE NIE DOSTAŁY WEZWANIA
Słuchajcie ludziska. Byłem w sobotę wkońcu na przesłuchaniu (chory byłem nie mogłem w terminie). A że mieszkam w Częstochowie to rozmawiałem z osoba prowadzącą tą sprawę (tak mi się zdaje) czyli asp. Włodarkiewiczem. Zostałem poproszony żeby przekazać osobom które nie dostały wezwań a wysyłały potwierdzenia przelewów.
(34) 369 16 25
sygn. spr. KP-VI-7654/12 - mówicie że chodzi o sprawę z koszulkami audi80.pl
jeśli nikt nie będzie odbierał - znaczy nie ma go w pracy to możecie zadzwonić bezpośrednio na komendę i zapytać kiedy asp. Włodarkiewicz pracuje
Policja. Komenda Miejska. Komisariat VI
34 323 13 13
Słuchajcie ludziska. Byłem w sobotę wkońcu na przesłuchaniu (chory byłem nie mogłem w terminie). A że mieszkam w Częstochowie to rozmawiałem z osoba prowadzącą tą sprawę (tak mi się zdaje) czyli asp. Włodarkiewiczem. Zostałem poproszony żeby przekazać osobom które nie dostały wezwań a wysyłały potwierdzenia przelewów.
Dane kontaktowe do asp Włodarkiewicza."Osoby które wysyłały maile z potwierdzeniami przelewów niech sprawdzą czy na tych potwierdzeniach są ich dane (samo nazwisko to za mało - ponieważ jest np 700 wyników w bazie po wprowadzeniu danego imienia i nazwiska); imię , nazwisko, adres itp. Jeśli tych danych brak lub są ale i tak nie dostała dana osoba wezwania niech skontaktuje się ze mną telefonicznie"
(34) 369 16 25
sygn. spr. KP-VI-7654/12 - mówicie że chodzi o sprawę z koszulkami audi80.pl
jeśli nikt nie będzie odbierał - znaczy nie ma go w pracy to możecie zadzwonić bezpośrednio na komendę i zapytać kiedy asp. Włodarkiewicz pracuje
Policja. Komenda Miejska. Komisariat VI
34 323 13 13
-
JarO94wroc
- Forum Audi 80

- jacek199315
- Forum Audi 80

Tak jak pisał ktoś wyżej nie na wszystkich potwierdzeniach przelewu są dokładne dane osoby wpłacającej, na niektórych jest tylko imię i nazwisko i jeśli policja by miała szukać Iksińskiego to by zajęło to masę czasu, także zerknijcie na swoje potwierdzenia i jeśli przesłaliście takie na którym jest tylko imię i nazwisko to zgłoście się sami