[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
zadowolony byłeś z transakcji? ile kosztowały jeśli mogę spytać?Niki20 pisze:Ja kupowałem ranty od lukRedi'ego
2,25" - 9,0 J ET 23
2,75" - 9,5 J ET 17
gdyby było max ET 17 myślę że by to nie komplikowało dość mocno
właśnie mniej więcej chciałbym coś takiego u siebie <ok>bendek88 pisze:na moje przod 8,5j a tyl 9j bylo by calkiem przyjemnie
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
no ja mam przy 9,5J ET 31 i wystaje mi ok 5-7mm więc jak do tego dołożysz jeszcze 14mm to zrobi się dość szerokodejf155 pisze:gdyby było max ET 17 myślę że by to nie komplikowało dość mocno
ja byłem zadowolony, ale znam kilka osób które nie były :roll: 1200,- za 2szt 2,75" (mowa oczywiście o nowych).dejf155 pisze:zadowolony byłeś z transakcji? ile kosztowały jeśli mogę spytać?
k3llys, dokładnie, są rzeczy na które trzeba czekać..od razu nie ma nic. może sporadycznie
audi zostaje dożywotnio więc czas jest.
PAKIN, oczywiście audi jest piękne i każde audi różni się czymś od siebie czasami nawet małymi szczegółami i fajnie jest podkreślić nawet ta minimalną różnicę żeby było niepowtarzalne. (oczywiście bez przesady)
audi zostaje dożywotnio więc czas jest.
PAKIN, oczywiście audi jest piękne i każde audi różni się czymś od siebie czasami nawet małymi szczegółami i fajnie jest podkreślić nawet ta minimalną różnicę żeby było niepowtarzalne. (oczywiście bez przesady)