Witajcie otóz jak juz pisalem mam problem z AC otóz po odpaleniu na wyświetlaczu wyskuje piktogram (zdjęcie poniżej) i cały czas się wyświetla..
Dodatkowo problemy mam z wyświetlaniem ciśnienia oleju jak silnik ma ok 800 obrotów i cisnienei oleju spada w okolice 800 orotów, pojawia sie piktogram od cisnienia oleju
Wyczytałem na forum iż jest to coś ze światłami stopu, czy ktoś ma może jakąś instrukcje do AC, na centrum znalazłem coś ale po germańsku z góry dziękuję za pomoc
Pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pytanie odnośnie czujnika ciśnienia oleju czy parametr wyświetlający brak cisnienia to zwarcie czy rozwarcie z masą czy na nim pojawia sie jakas rezeystancja?....
[coupe 1990] Problemy z AC piktogramy
Tak mi trzyma temperature wszystko zrobione termostat ok czujnik chlodnicy tez sadze ze przeklamanie na liczniku
Wykorzystam sposobnosc czy ktos moze wyjasnic czemu zapala sieod oleju kontrolka przy niskich obrotach jak cisnienie mam ok 2 bar jaka jest granica da rade to wyregulować
Dzis sprawdze zarowki to dziala na stop tylko czy wszystkie bo nie mam dlugiej na bank
Wykorzystam sposobnosc czy ktos moze wyjasnic czemu zapala sieod oleju kontrolka przy niskich obrotach jak cisnienie mam ok 2 bar jaka jest granica da rade to wyregulować
Dzis sprawdze zarowki to dziala na stop tylko czy wszystkie bo nie mam dlugiej na bank