Rajd Skierniewice 2012 i parada Łódzkich Audi V8 :)
Rajd Skierniewice 2012 i parada Łódzkich Audi V8 :)
Jak w temacie Rajd Skierniewic i większość Łódzkich V8 i jedno B2 q 7A i poczciwa B3 90Q NG :mrgreen:
Miłego oglądania
Pozdrawiam
Miłego oglądania
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2013, 12:58 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogę się na jutro dowiedzieć jak dla mnie to jest z V8. Coś mi tak po dzwięku.FranoF1 pisze:Wiesz coś na temat tej A4ki?
Miałem racje kolega Vipera ze Śląska swap na 4.2 v8 z ciekawostek to ręczny na dwóch pompach z serwem . Jutro będe wiedział więcej.
Jak byś znał ich historie to zmienił byś zdanie cud że nadal jeżdżą.UFOtm pisze: szkoda tych b2
Bo posiada moc piekelna w postaci agregatu 2.3 NG zdrowego :lol:UFOtm pisze:b3 strzasznie się meczylo
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
rafalaudi1 pisze:wujo1, na jakiej to jednostce bo na JW 2474 mi nie wygląda?
to jest ta na batorego co ci kiedyś wysyłałem zdjęcia tych koszar starych , to co zostało po garażach , smutne to i serce się kraja jak widzę to co się dzieje na tym terenie , jedyny plus to taki że koszary zostały wyremontowane oprócz jednego przy wierzy ciśnień bo to do agencji mienia wojskowego należy, zaczęli rozkradać koszary ale teraz na dniach zamurowali wszystkie wejścia do koszar i tyle a wierze ciśnień zburzono bo była w fatalnym stanie :roll: jutro minie rok jak ją wyburzyli
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Ej no IC zobacz co napisałeś <lol>IC69 pisze:To Konrad przesiadł się na A4? Myślałem, że leciał tą B2 z numerem 27, bo styl jazdy, identyczny jak jego.chmiel25 pisze:Miałem racje kolega Vipera ze Śląska swap na 4.2 v8 z ciekawostek to ręczny na dwóch pompach z serwem . Jutro będe wiedział więcej.
Viper zmienił silnik i wraca do rajdów znów. w lodzi przybędzie kolejne V8 w B2q biała zgruzowan padnięta 7A będzie swapowana niebawem.