AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
Jechac nie ale objechac tak :lol:
1.6D w budzie B3 nie ma osiagów bo żeby to rozpedzić do 100ki to mijają lata świetlne ale nie ma turbo i mam do niego sentyment wiec jego temat odpuszczam bo nie ma co porównywac, ale żeby SB nawet plus 90KM. czyli już po tych boost pinach i innych pierdołach objechało zdrową wolnossacą 1,8 na wtrysku zwłaszcza mechanicznym ?:
1.6D w budzie B3 nie ma osiagów bo żeby to rozpedzić do 100ki to mijają lata świetlne ale nie ma turbo i mam do niego sentyment wiec jego temat odpuszczam bo nie ma co porównywac, ale żeby SB nawet plus 90KM. czyli już po tych boost pinach i innych pierdołach objechało zdrową wolnossacą 1,8 na wtrysku zwłaszcza mechanicznym ?:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ostatni oftop bo to bez sensu :
http://w202.wrzuta.pl/film/9se9uvL5ibD/1_8s
Seryjny nie kręcony diesel w B3 i B4 nie objedzie seryjnego nie kręconego 1.8 w benzynie i o to mi chodzi. A jak już zaczynacie się bawić w kręcenie auta z turbiną która zawsze daje większe możliwości to startujcie do turbo benzyn, chociaz na wolnossaka tez mozecie się baaardzo naciąć :lol:
koniec oftopu
A tu masz seryjny 1,8 bez turbo, pompy w której moge zmienić pin itd.:arwam pisze:tutaj masz tylko podregulowany silnik, osprżęt full seria
http://w202.wrzuta.pl/film/9se9uvL5ibD/1_8s
Seryjny nie kręcony diesel w B3 i B4 nie objedzie seryjnego nie kręconego 1.8 w benzynie i o to mi chodzi. A jak już zaczynacie się bawić w kręcenie auta z turbiną która zawsze daje większe możliwości to startujcie do turbo benzyn, chociaz na wolnossaka tez mozecie się baaardzo naciąć :lol:
koniec oftopu
hahah właśnie, koniec sprawa prosta panowie jak zawsze nie właściwy człowiek zajoł się autem, nikt tego nie dopilnował i auto sprawia problemy, założę się że parę stówek i trochę pracy i auto by ożyło. Co do dyskusji to nikt mi nie powie że diesel "fajniej" jeździ, jedyny jego plus to spalanie a duża benzyna jest również elastyczna i sprawia mniej problemów eksploatacyjnych według moich obserwacji.
ps. hmm mamy prawie takie same silniki jedna literka różnicy tylko aaz - aah
ps. hmm mamy prawie takie same silniki jedna literka różnicy tylko aaz - aah