[Audi 80 competition 20V Turbo] by Blackpedro
- blackpedro
- Forum Audi 80
[Audi 80 competition 20V Turbo] by Blackpedro
Audi 80 competition
Nadwozie - Sedan.
Napęd - Quattro.
Silnik - AEB w trakcie swapu
Zawieszenie - seria
Wygląd zewnętrzny - Seria Competition
Wygląd wewnętrzny - Seria Competition.
Felgi - stal chwilowo
Wyposażenie:
- Elektryczne lusterka
- Elektryczne szyby przód i tył
- klimatyzacja
Auto w trakcie swapowania na AEB z VW Passata
AEB już na miejscu
przymiarki fmica
Na dzień dzisiejszy ogarnięty jest już dolot i wydech. Zostają kabelki do zrobienia.
Nadwozie - Sedan.
Napęd - Quattro.
Silnik - AEB w trakcie swapu
Zawieszenie - seria
Wygląd zewnętrzny - Seria Competition
Wygląd wewnętrzny - Seria Competition.
Felgi - stal chwilowo
Wyposażenie:
- Elektryczne lusterka
- Elektryczne szyby przód i tył
- klimatyzacja
Auto w trakcie swapowania na AEB z VW Passata
AEB już na miejscu
przymiarki fmica
Na dzień dzisiejszy ogarnięty jest już dolot i wydech. Zostają kabelki do zrobienia.
- blackpedro
- Forum Audi 80
połowa ori compi z ACE już nie żyje druga połowa jest podzielona na te które jeszcze dyszą i te które odzyskały swą młodość i dostały bonus w postaci większej ilości koni mechanicznych bbuuahahaahaaa nawiasem mówiąc jest bardzo mała ilość srebnych tak jak już kiedyś górnikowi pisałem one w większej ilość posłużyły za dawcę części do czarnych i czerwonych :mrgreen:
jeszcze chwila i zostaną 2 ori compi i to obie w LU :mrgreen: w sensie ze srebne poza tym mam na oku jedno takie srebrne compi i może trzecie zagości w LU :mrgreen:Bronek27 pisze:połowa ori compi z ACE już nie żyje druga połowa jest podzielona na te które jeszcze dyszą i te które odzyskały swą młodość i dostały bonus w postaci większej ilości koni mechanicznych bbuuahahaahaaa nawiasem mówiąc jest bardzo mała ilość srebnych tak jak już kiedyś górnikowi pisałem one w większej ilość posłużyły za dawcę części do czarnych i czerwonych :mrgreen:
moje srebrne compi wykończyło już 3 pompy paliwa, istny szatan :mrgreen: w poniedziałek wpada czwarta i może wreszcie polata na tej dłużej i będą mógł zając się czym innym w tym aucie bo jak dalej bedzie tak stała to serio ją podziabię jak tu stoję, znaczy siedzęBronek27 pisze:duo ciesz maskę ciesz bo ta czarna co ją masz właśnie robi za dawce heheeheeee do srebnej by przedłużyć jej życie aaaahahahahaahahahaaaaaa sory za ot :mrgreen: compi to przereklamowany samochód :mrgreen: co innego compi 1.8Turbo bbuuahahahahaaa
- blackpedro
- Forum Audi 80