[coupe 8B] lampa lewa tylna przecieka
[coupe 8B] lampa lewa tylna przecieka
drodzy klubowicze czy ktos się orientuje czy jest możliwośc zdjęcia klosza lampy lewej tylnej w coupe ponieważ spotkała mnie taka nieprzyjemna sytuacja iż dostała się do niej woda czego nie zauważyłem odpowiednio wcześnie i ... lampa zaczyna ciemniec od dołu glony sie jakies zalęgły czy coś. W związku z tym plan jest taki żeby lampe wyjąc zdjąc klosz wyczyścić ewentualnie prysnąć lustro żeby wróciło do czasu świetności bo zakup i wymian mi się nie uśmiecha. Proszę o pomoc może nawet ktos dysponuje jakimś opisem rezanka no w każdym razie wdzięczny będe za jakąkolwiek pomoc bo nie chcę się narobić przy wyciaganiu lampy żeby sie dowiedziec że klosza sie nie zdejmuje
Ostatnio zmieniony 31 paź 2007, 11:01 przez kubaturka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak jak pisali poprzednicy klosz jest zgrzany i możesz jedynie próbować przez otwory żarówek. Niestety jest dostęp tylko do wstecznego i do kierunku bo na pozycjach i stopie jest podwójna ścianka i możesz nie dojść do zewnętrznego klosza. Do wymycia oczywiście nie musisz wyjmować lampy ale jest to wygodne ze względu na lepszy dostęp oraz możliwość wylania nadmiaru wody