Witam wszystkich, mam problem z moją niunią, a mianowicie brak plusa na przewodach od oświetlenia podsufitki. Chciałem zamienić zwykłą żarówkę na taką rurkę też tylko że LEDową. Nie wiem czy gdzieś zwarcie zrobiłem czy jak ale podejrzewam że padł jakiś bezpiecznik i tu pojawia się moje pytanie. Czy wie ktoś który z przedstawionych bezpieczników jest za to odpowiedzialny?
Z góry dziękuję za pomoc
[2.0 ABT] Brak prądu w przewodach oświetlenia podsufitki
[2.0 ABT] Brak prądu w przewodach oświetlenia podsufitki
Ostatnio zmieniony 09 gru 2012, 20:50 przez Gh0st666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
tu masz opis all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t120.html
Dziękuje uprzejmie Przepraszam za błędne nazewnictwo ale wprawiam się dopiero w pisaniu tematów Sprawdzę ten bezpiecznik. Jeśli jeszcze czegoś nie dopisałem w temacie to przepraszam, poprawię
Problem rozwiązany Jednak zasilanie jest na przewodach Moje niedopatrzenie. Próbnik mam popsuty (przepalona żaróweczka) :mrgreen: Ma może ktoś z klubowiczów na zbyciu tą lampkę na podsufitke ze sprawnym przełącznikiem? Bo ja swoją niechcący popsułem ;D
Problem rozwiązany Jednak zasilanie jest na przewodach Moje niedopatrzenie. Próbnik mam popsuty (przepalona żaróweczka) :mrgreen: Ma może ktoś z klubowiczów na zbyciu tą lampkę na podsufitke ze sprawnym przełącznikiem? Bo ja swoją niechcący popsułem ;D