[b3] zaciski tył z B4 do B3 pasują????????
-
- Forum Audi 80
[b3] zaciski tył z B4 do B3 pasują????????
witam czy pasuję zaciski tylne z audi b4 do audi b3??? ja mam abs ale nie pamiętam czy tamta ma.jak nie ma to pewnie nie będą pasować co?????proszę o odp.tak nawiasem przekładam jeszcze szyberdach ale to już raczej na 100% pasi moim zdaniem.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
widzę ze temat ucichł,niestety jest problem z zaciskami z b4 w b3:( mam założone z b4 ale linka od b3 ani od b4 nie pasi,od b3 jest za krótka a od b4 za długa.może ktoś już robił takie matactwo z hamulcami i dopasował od czegoś innego linkę.może od passata vento golfa albo jeszcze innego auta.piszcie panowie bo zima idzie:)
Ja jak wymieniałem tylnią belkę od audi 90 b3 to wszystko pasowało idealnie. Poszukaj na szrocie gdzieś dobrej linki musi pasować. Chyba że jakieś inne zaciski posiadasz.Audi80b4Tdi1z pisze:widzę ze temat ucichł,niestety jest problem z zaciskami z b4 w b3:( mam założone z b4 ale linka od b3 ani od b4 nie pasi,od b3 jest za krótka a od b4 za długa.może ktoś już robił takie matactwo z hamulcami i dopasował od czegoś innego linkę.może od passata vento golfa albo jeszcze innego auta.piszcie panowie bo zima idzie:)