Ćpie matka, wie że <wodka>Audi Sport pisze:PS. Matka wie, że ćpiesz ? :mrgreen:
<tance> <tance> <tance> <tance> <tance>
Sprzedaj to swoje padło jak ja i kupmy gofra
Wóda, dziwki i lasery, to jest to <ok>KoralB3 pisze:wie że <wodka>
Czytasz mi w myślach, grat się pierd..., pedalskie R4 nie bucy, nie jedzie i nie wygląda. A golf ? To jest to, te żarówki w liczniku robiace za kontrolki, ta przestrzeń ładunkowa mmm... Belissimo! Już sobie wyobrażam jak chwytam za wór węgla, pot ze mnie spływa, a ja go wrzucam na tylne siedzenia Powtarzam tę czynność jeszcze kilka razy, aż wkońcu wrzucam wór na fotel pasażera cobym miał towarzystwo <ok> Wtedy będzie pięknie jak pomyślę, że sobie niedługo kupimy takie sprzęty i sobie wtedy walniemy sesję na składnicy opału to się już doczekać niemogę <wodka> <wodka> <tance>KoralB3 pisze:Sprzedaj to swoje padło jak ja i kupmy gofra
bys pojezdzil teraz moim na 17stkach... :roll:Audi Sport pisze:bo ten muł już mnie wnerwia
trzyma dziad caly czas tyle samo czyli niecale 3b przy 2000obr, na wolnych spada do 1b... rozrzadu oczywiscie nie wymienilem od zakupu i nie mam takiego zamiaru <lol>Audi Sport pisze:Jak tam to Twoje 3A ciśnienie trzyma ?
:mrgreen: A włączasz wyłącznik przeciążeniowy przepustnicy w ogóle, czy na tej malutkiej klapce śmigasz :mrgreen: ? Coś kiedys stykałes o przepustnicy z NG, daje to coś ? Nie ma się co oszukiwać, 3A to muł i nic tego nie zmieni, nawet po portingu szału nie będzie mocowo, chociaż chętnie się na hamownie bym wybrał z ciekawości.keczy pisze:bys pojezdzil teraz moim na 17stkach... :roll:
A co tam, jak strzeli to na znaki, nowy zestaw i jazda dalej :mrgreen:keczy pisze:rozrzadu oczywiscie nie wymienilem od zakupu i nie mam takiego zamiaru <lol>
W tym roku :mrgreen:keczy pisze:kiedy planujesz zlozyc wszystko do kupy?