[B4 1Z] kabel Obd
Gniazdo diagnostyczne
Dzięki za informacje o gniazdku diagnostycznym. Rzeczywiiście coś takiego istnieje w skrzynce bezpieczników. :lol:
Czy jest możliwe żeby nie było kmputera pokładowego w Audiku z 1994 r?, za cholerę nie mogę znaleźć gniazda do kompa. Nie ma ani pod półką z lewej, ani w skrzynce bezpieczników. Jeżeli ktoś coś wie proszę o info, jak to gniazdko wygląda?
stawiasz flaszke :lol:alf pisze: Rzeczywiiście coś takiego istnieje w skrzynce bezpieczników.
żartuje oczywiście
sorrka za ot :mrgreen:
[b4 tdi] nie dziala gniazdo diagnostyczne, nie ma plusa
co moze byc przyczyna ? i jak to ewentualnie mozna by naprawic ?
[80 B4 1.9 tdi 1Z] komunikacja vag niemożliwa
witam koledzy mam taki problem z autem znajomego . Brakowałom mu z tyłu prawego światła pozycyjnego , i na włonczonych światłach i przekreconej stacyjce wyjoł jakiś bespiecznik ( niewiem który ) i nagle zapiszczało coś i włożył ten bezpiecznik spowrotem ale od tej pory świeci sie kontrolka od air bagu . podpiołem go pod kompa i mam problem bo niemoge sie połonczyć z autem a wcześniej bez problemu sie łonczyłem bo ustawiałem mu kąt wtrysku dawke paliwa i takie tam inne a teraz brak komunikacji czy ktoś wie co mogło sie stać spaliło sie coś ?
Ostatnio zmieniony 30 paź 2007, 20:44 przez maluch, łącznie zmieniany 1 raz.
czarna to zasilanie, biała linie komunikacyjneMarcin D pisze:czy czarna kostka to zasilajaca czy ona jest od lini K i L,koledzy jak sprawdzic linie K i L bo ja tez nie moge sie polaczyc ze swoim sterownikiem a wczesniej sie laczylem u kolesia,ma jakis program firmy bosch
pewnie masz jeszcze przepływkę boscha spróbuj deltascanem1z ze zwartymi liniami k i l i z błędem w sterowniku
[ Dodano: 2007-10-30, 20:57 ]
viewtopic.php?t=6645
tu jest więcej na temat łączenia się z 1z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
nie chce go narazie podlaczac pod deltascana bo nie wiem czy sie polacze, ajak zrobie blad to zostanie w pamieci panowie jeszcze razzzzzz jak sprawdzic zasilanie na czarnej kostce zeby nic nie zepsuc,czy zarowka wystarczy i jeszcze jedno czy istnieje mozliwosc sprawdzenia przewodzenia przewodow linii K i L ????????