B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- bendinger5
- Forum Audi 80
- Icemerc-zona
- Forum Audi 80
Posłuchaj mistrzu kierownicy takiego rodzaju stwierdzenia zachowaj dla swojej wiadomości. Znam nie jedna kobiete, co potrafi jeździć lepiej niż nie jeden facet... Można by rzecz , że przemawia przez ciebie daleko idąca dyskryminacja płci pięknej... Moja cenna rada - waż swoje wypowiedzi...ale moim zdaniem Kobiety powinny miec dodatkowe jakieś testy przy egzaminie na prawo jazdy, nie wiem psychotesty czy coś
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mikoPKK99, Raczej policza mu jak w dowodzie ma czyli zwykłe B4 quattro 2.6 V6 93 rok.... Wiec nie fajnie bo dostanie szkode całkowita z 3500 i tyle....
chmiel25, Wyrazy współczucia... szkoda auta ale oglądając zdjęcia i czytając opis niezaciekawie to wygląda....
pawelrybak15, Musisz zrozumiec, że nie oddadza mu za zderzaki compi po 1000 zł kazdy i tym podobne bo sprawdza po vinie wersje wyposarzenia, rocznik odejmą amortyzacje i szkode całkowita zrobia... Miałem tak samo tyle że ja sprzedałem odrazu auto w takim stanie jak było....
chmiel25, Wyrazy współczucia... szkoda auta ale oglądając zdjęcia i czytając opis niezaciekawie to wygląda....
pawelrybak15, Musisz zrozumiec, że nie oddadza mu za zderzaki compi po 1000 zł kazdy i tym podobne bo sprawdza po vinie wersje wyposarzenia, rocznik odejmą amortyzacje i szkode całkowita zrobia... Miałem tak samo tyle że ja sprzedałem odrazu auto w takim stanie jak było....
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
icemerc, wiadomo, że nie zwrócą mu za te zderzaki, ale coś kasy dostanie, a zawsze lepszy pic niż nic ... (ja musiałem sam sobie poradzić jak zeszłej zimy zaliczyłem bliskie spotkanie z kantem muru :evil:)
A co do kobiet kierowców, to niestety te które dobrze jeżdżą to mniejszość. Nie mówię że takich nie ma, ale to niestety jest zdecydowanie mniejszość :roll:
A co do kobiet kierowców, to niestety te które dobrze jeżdżą to mniejszość. Nie mówię że takich nie ma, ale to niestety jest zdecydowanie mniejszość :roll:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Żeby w ogóle obiektywnie do tego podejść należałoby być w posiadaniu danych statystycznych na temat jaki procent kierowców o płci żeńskiej powoduje wypadki. Wtedy dopiero można sobie gdybać, bo od tak powiedzenie, że kobiety źle jeżdżą to takie hmmm nie mądre
Gdzieś na wp czytałem, że mimo wszystko najwięcej wypadków powodują mężczyźni w wieku od 18 do 24 lat. Ale to nie oznacza, że źle jeżdżą bo na kolizje drogową składa się wiele czynników.
Więc to takie czcze gadanie serio.
:mrgreen:
Chmielu, szpachla !
Gdzieś na wp czytałem, że mimo wszystko najwięcej wypadków powodują mężczyźni w wieku od 18 do 24 lat. Ale to nie oznacza, że źle jeżdżą bo na kolizje drogową składa się wiele czynników.
Więc to takie czcze gadanie serio.
:mrgreen:
Chmielu, szpachla !
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
z tego co wiem to chemil juz znalazl rade na naprawde autka <ok>
co do kobiet za kolkiem niestety ale wiekszosc jezdzi wprost idiotycznie, przyklad itelegencji kobiet za kolkiem
jade aleksadrowska 3 pasem 120 na liczniku widze daleko stoi autko do skretu w lewo wiec olewam i jade, nagle pani majac czerwone i ciagla linie z prawej wjezdza na moj pas... pseudointeligencja kierowcy wystarczylo w lusterko spojrzec... takie czy podbne sytuacje sa norma choc nie powiem ze faceci tez nie odwalaja ale niestety czesciej widze kobiety popisujace sie swoimi umiejetnosciami
bez urazy Icemerc-zona, ale prawda jest taka ze malo kobiet dobrze jezdzi choc takie tez znam
a co do szpachlowania i malowania auta, hmm dziwne jest ze ktos pisze o szpachli tak jakby jej nie mial ani grama lub nie mial malowanego ktoregos z elementow, spojrzmy prawdzie w oczy nasze auta maja kupe lat i cudem jest posiadania 100% bezwypadku
co do kobiet za kolkiem niestety ale wiekszosc jezdzi wprost idiotycznie, przyklad itelegencji kobiet za kolkiem
jade aleksadrowska 3 pasem 120 na liczniku widze daleko stoi autko do skretu w lewo wiec olewam i jade, nagle pani majac czerwone i ciagla linie z prawej wjezdza na moj pas... pseudointeligencja kierowcy wystarczylo w lusterko spojrzec... takie czy podbne sytuacje sa norma choc nie powiem ze faceci tez nie odwalaja ale niestety czesciej widze kobiety popisujace sie swoimi umiejetnosciami
bez urazy Icemerc-zona, ale prawda jest taka ze malo kobiet dobrze jezdzi choc takie tez znam
a co do szpachlowania i malowania auta, hmm dziwne jest ze ktos pisze o szpachli tak jakby jej nie mial ani grama lub nie mial malowanego ktoregos z elementow, spojrzmy prawdzie w oczy nasze auta maja kupe lat i cudem jest posiadania 100% bezwypadku