Jaaa...to jeszcze amfibie z tych aut poróbcie. Wyczuwam u Was syndrom braku zajęcia. :mrgreen:Labiel pisze: trepek napisał/a:
Ja to w wakacje chcę zainwestować w maty wygłuszające i obkleić drzwi oraz bagażnik
Też nad tym myślałem. Szczególnie jeśli chodzi o bagażnik bo tam jest trochę lipa jeśli chodzi o wygłuszenie.
[A4 B5 1,8T APU] Nowa Plecionka - przód str. 61
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Raczej racjonalnego dzielenia czasu <ok>IC69 pisze:Jaaa...to jeszcze amfibie z tych aut poróbcie. Wyczuwam u Was syndrom braku zajęcia. :mrgreen:Labiel pisze: trepek napisał/a:
Ja to w wakacje chcę zainwestować w maty wygłuszające i obkleić drzwi oraz bagażnik
Też nad tym myślałem. Szczególnie jeśli chodzi o bagażnik bo tam jest trochę lipa jeśli chodzi o wygłuszenie.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Kontakt:
Z chęcią bym założył gdyby trafił się jakiś zestaw w rozsądnej cenie.wujo1 pisze:załóż el szyb
A to jest ciekawe spostrzeżenie. Dla kobiet na przykład siedzenie przy aucie to strata czasu, lepiej siedzieć i nic nie robić :mrgreen:trepek pisze:Raczej racjonalnego dzielenia czasu <ok>IC69 pisze:Jaaa...to jeszcze amfibie z tych aut poróbcie. Wyczuwam u Was syndrom braku zajęcia. :mrgreen:Labiel pisze: trepek napisał/a:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
hexman, powiem ci że jak kupiłem B5 to tylne światła strasznie mnie drażniły ze względu na to że były takie małe. Jakoś mi to w ogóle nie pasowało. Później przyszło przyzwyczajenie i jakoś przestało mnie to kłóć.
Co do tej blendy sam osobiście na razie mam mieszane uczucia. Z jednej strony wygląda to dobrze bo produkt jest dobrze wykonany, spasowany i po prostu estetyczny. Natomiast czy to pasuje czy nie tego na razie sam nie wiem. Zobaczę jak przyjdzie wiosna, wypucuje auto i założę alusy. Wtedy dopiero będę mógł powiedzieć coś więcej.
Co do tej blendy sam osobiście na razie mam mieszane uczucia. Z jednej strony wygląda to dobrze bo produkt jest dobrze wykonany, spasowany i po prostu estetyczny. Natomiast czy to pasuje czy nie tego na razie sam nie wiem. Zobaczę jak przyjdzie wiosna, wypucuje auto i założę alusy. Wtedy dopiero będę mógł powiedzieć coś więcej.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szyber wyjęty, problem znaleziony. Szyber ma dwie tak jakby prowadnice. Jedna wysuwa szyber do góry a druga ciągnie go w przód i tył. Z mechanizmem połączona jest tylko ta pierwsza. Cofając szyber do tyłu pierwsza zaczepia się z drugą. Problem polega na tym że zasłaniając szyber te dwie prowadnice za szybko się rozczepiają co prowadzi do tego iż szyber jest wypychany do góry zanim jeszcze zostanie zasłonięty do końca. Teraz muszę jeszcze oblukać czy to wina zużytego elementu czy zanieczyszczeń których nie brakuje.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: