[b4] 2.0 ABK brak wszystkich kontrolek
[b4] 2.0 ABK brak wszystkich kontrolek
Wymieniłem kostkę stacyjki, ale żeby nie było nudno wszystko poskładałem, przekręcam stacyjkę i nie mam żadnych kontrolek, nie działa obrotomierz, komp pokładowy, AC/BC, działa natomiast zegarek, wskaźnik temp i paliwa oraz podświetlenie, jestem mega wq.... :evil: Natomiast silnik normalnie odpala. Macie jakieś pomysły, bezpiecznik nr 12 ok.
Gdyby to był problem niewpiętej wtyczki to bym nie pisał na forum.
Mam 4 wtyczki biała, żółta, niebieska i mała czarna. Mam pękniętą płytę w miejscu kontrolki świateł postojowych tj. obok kontrolki ładowania. Nie wiem teraz czy kupić drugi licznik czy problem tkwi gdzie indziej. Mam taki licznik jaki jest w logo forum.
[ Dodano: 2013-01-07, 21:41 ]
licznik zrobiony, przyczyna pęknięta płyta główna licznika nad kontrolką świateł postojowych, po zlutowaniu wszystko OK
Mam 4 wtyczki biała, żółta, niebieska i mała czarna. Mam pękniętą płytę w miejscu kontrolki świateł postojowych tj. obok kontrolki ładowania. Nie wiem teraz czy kupić drugi licznik czy problem tkwi gdzie indziej. Mam taki licznik jaki jest w logo forum.
[ Dodano: 2013-01-07, 21:41 ]
licznik zrobiony, przyczyna pęknięta płyta główna licznika nad kontrolką świateł postojowych, po zlutowaniu wszystko OK