[Cabrio] Alufelgi na lato - wybór
[Cabrio] Alufelgi na lato - wybór
Cześć Koledzy,
Jako że Cabrio powędrowało na zimowy sen do garażu, czas powoli przygotowywać się do kolejnego sezonu.
Otóż aktualnie posiadam felgi "S-Line" 16', na takich samochód kupiłem, ale nie robią na mnie wrażenia więc trzeba znaleźć coś fajnego na wiosnę =)
Będę wdzięczny za wszelkie propozycje, najlepiej ze zdjęciami aby było widać jak do leży na Audi. Oczywiście felgi które bez problemu podejdą do Cabrio (bez jakiś przeróbek)
Pozdro
Jako że Cabrio powędrowało na zimowy sen do garażu, czas powoli przygotowywać się do kolejnego sezonu.
Otóż aktualnie posiadam felgi "S-Line" 16', na takich samochód kupiłem, ale nie robią na mnie wrażenia więc trzeba znaleźć coś fajnego na wiosnę =)
Będę wdzięczny za wszelkie propozycje, najlepiej ze zdjęciami aby było widać jak do leży na Audi. Oczywiście felgi które bez problemu podejdą do Cabrio (bez jakiś przeróbek)
Pozdro
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 10:17 przez HBArt, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli chodzi o fajna felge do caba bez jakich kolwiek przerobek, czy dystansow zmnieniajacych rozstaw jest dosyc ciezko, ale czasami pojawiaja sie jakies rodzynki z rozstawem 4x108, tak jak powiedzial Niki20 wszystko zalezy od tego co chcesz osiagnac, i jaki styl preferujesz, a co do rozmiaru to widzialem juz kilka cabrioletow co nawet na 16' wygladaly calkiem ciekawie, wiec rozmiar nie ma znaczenia :mrgreen: hahaha
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: