[b3/B4] Xenony w halogenach?
Wiec tak nie chwalilem sie wczesniej bo Po zalozeniu Ksenonu 3000k w H3 swiecil na Zielono :mrgreen:
Musial sie przepalic i po okolo 2-3 godz jazdy zaczol swiecic na zolto i tak juz pozostalo <ok>
Fotki wrzuce jak znajde chwile bo mam urwanie doopy narazie.
Filmik na pocieszenie:
Ksenon w prawej lampie patrzac na samochod
Musial sie przepalic i po okolo 2-3 godz jazdy zaczol swiecic na zolto i tak juz pozostalo <ok>
Fotki wrzuce jak znajde chwile bo mam urwanie doopy narazie.
Filmik na pocieszenie:
Ksenon w prawej lampie patrzac na samochod
- HeavenQueen
- Forum Audi 80
- HeavenQueen
- Forum Audi 80
Witam.
Odgrzeję kotleta.
Jestem zainteresowany wsadzeniem xenonów w halogeny przeciwmgielne.
Co aktualnie trzeba kupić. Jakie żarówki. Jakie przetwornice i gdzie wypiaskować szkło tak jak jest to zrobione w lampach z soczewkami. Jakie koszta itd.
Przy okazji jakie zestawy polecacie do soczewek w lampach żeby świeciły jako długie i krótkie w soczewce bixenon. Przetwornice i żarówki.
U mnie ktoś wsadził takie cudo a raczej goooooowno:
http://allegro.pl/cyfrowy-bi-xenon-audi ... 95567.html
Jeśli to nie problem, to prosił bym o aukcje np z allegro.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Odgrzeję kotleta.
Jestem zainteresowany wsadzeniem xenonów w halogeny przeciwmgielne.
Co aktualnie trzeba kupić. Jakie żarówki. Jakie przetwornice i gdzie wypiaskować szkło tak jak jest to zrobione w lampach z soczewkami. Jakie koszta itd.
Przy okazji jakie zestawy polecacie do soczewek w lampach żeby świeciły jako długie i krótkie w soczewce bixenon. Przetwornice i żarówki.
U mnie ktoś wsadził takie cudo a raczej goooooowno:
http://allegro.pl/cyfrowy-bi-xenon-audi ... 95567.html
Jeśli to nie problem, to prosił bym o aukcje np z allegro.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Wypiaskowane to już pewnie masz <ok> pewnie chodziło o wypolerowanieemanuel33 pisze:wypiaskować szkło
nie musisz nic polerować (zresztą były 2 rodzaje szkieł do halogenów jedne miały całe ryflowane szkło o 2 rodzaj miały wolne miejsce na soczewkę) xenon w halogenach nie będzie nikogo oślepiał bo jest na soczewce
Czyli do halogenów kupujesz jakiś zestaw hid xenon h3 i masz halogeny
A co do lamp to jeśli masz soczewki bi (czyli z uchylną przesłoną) to tylko musisz zobaczyć pod jaki typ żarnika jest przystosowany i taki kupić xenon
I będziesz mógł wieczorem igły zbierać <ok>
Pozdro ziom