generalnie szuka listew w zderzak z miejscem na przeciwmgielny i migacz od V-ki jak by ktos mial to prosze pisac na pw a tu daje pare fotek z sesji jesiennej.
audi B4 AVANT by tomi
no no tomitd autko super, zawsze podobało mi się to nadwozie
jak to mówią dobre koło i gleba nic więcej nie trzeba i akurat w tym przypadku się z tym zgodzę, prezentuje się naprawdę super <ok>
jakie masz amory do tych springów, sport czy zwykłe :?: powodzenia w modach
jak to mówią dobre koło i gleba nic więcej nie trzeba i akurat w tym przypadku się z tym zgodzę, prezentuje się naprawdę super <ok>
jakie masz amory do tych springów, sport czy zwykłe :?: powodzenia w modach
Ostatnio zmieniony 24 gru 2012, 17:52 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.
foty niestety małe bo w oryginalnej rozdzielczosci nie chciały wejsc odnosnie zawiechy to amory sa sportowe z przodu z tyłu została seria gdyz tył tylko ok 4cm w doł poszedł. O to mi chodziło zeby zachowac serie ale zeby jakos sie prezentowała na wiosne dojdzie pare detali ale wszystko bedzie zachpowane w serii jedynie lampy sie zmienia tylko nie zadawajcie pytan jak bo to bedzie niespodzianka sam do konca jeszcze nie wiem.
skoro wielu klubowicza podobaja sie felgi to zapodaje kilka fotek moich prac z odnowy i polerki felg dodam ze zajmuje sie tym od dłuzszego czasu niestety nie mam zdiec z wszytskich swoich prac sami ocencie
na tych fotkach swietej pamieci moja golfina felgi oz racing 15" dodam ze felgi kupiłem gołe jak na pierwszym zdieciu dekielki stozki i trojramienne sierpy (ktore sie kreciły ) dorabiałem sam a efekt koncowy ocencie sami
na tych fotkach swietej pamieci moja golfina felgi oz racing 15" dodam ze felgi kupiłem gołe jak na pierwszym zdieciu dekielki stozki i trojramienne sierpy (ktore sie kreciły ) dorabiałem sam a efekt koncowy ocencie sami