chmiel25 pisze:Arwan temat spalania już poruszałem ja nie umiem jeździć mi TDi pali 10 po miescie i koniec.
2.6 v6 pali 15/18 w quattro w automacie z predkoscia autobusu pali 12 l I koniec
Generalnie wali mnie to ile pali tobie auto jak wozisz je na lawecie albo ciągasz.
Ja wsiade i bedzie wiecej . Bo w łodzi są korki i nie ma głaskania dziewczynek. Po plecakach.
to musze kiedyś zajechać do Ciebie i zobaczyć ile przy mojej jeździe by paliło <ok>
a na poważnie jeśli są korki i w dodatku masz ciężką nogę a auto jest po mocnym remapie to nie dziwne. za to trochę spalanie nawet jak na dłubanego Diesla tymbardziej PD w trasie to mi jednak się spore wydaje...
za to jakbyś moim pucfikiem jeździł to tam godzinowe( postój w korkach) jest spore a w trakcie jazdy sądzę że nie powinno byćduże. fakt że jeszcze typowo miejskiej jazdy auto po szczepie nie zażyło.
a tak z ciekawości jak jedziesz w trasie to w jakich "widełkach" masz prędkości i czy styl jazdy raczej agresywny czy jednak spokojny płynny ale stanowczy i dynamiczny jednocześnie?
i nie uruchamiaj sie bo nie ma o co

poprosu mnie to intryguje dlaczego innym pali o jakieś 30-40% mniej niż tobie, wiem że Quattro swoje weźmie ale bez przesady. w końcu jest i tak jednym z układów o mniejszych stratach jeśli chodzi o permamenty napęd.