Audi 80 B3 1.8 [RU] by PapaSmurf
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ale nie taki Kup sobie taki jak GerB3 doradza aluminiowy z 4 nóżkami i odetnij dwie środkowe kolega Wampir to kiedyś opatentował i jego spojler wyglądał jak od compi.PapaSmurf pisze:Mówie Ci ,że założyłem zeby sie przezwyczaić na razie do spoilera bo ja tego nie toleruje .GerB3 pisze:Wywal to dziadostwo z klapy, szukaj ori z 16V aluminiowego, ten wygląda jak uniwersalny z giełdy.
Ale wszyscy " załoz spoiler , zalóż spoiler" ... <urodziny>
Spojler lipa, burzy ładny zaokrąglony tyłek 80-ce, ale zrobisz jak uważasz. Ogólnie autko jak najbardziej na plus, a szczególnie silnik, mój ojciec ma takie b3 z 88r z silnikiem RU w gazie i w tej chwili na blacie ma grubo ponad milion km... Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć przyjemności z użytkowania, a te samochody się baaaardzo odwdzięczają.
Siemanko wszystkim .
W audi jak na razie z rzeczy zauważalnych nic się nie zmieniło .
Sprawy mechaniczne i kosmetyczne zostały ogarnięte : łożysko amortyzatorów , nowe opony , ori stalówki , pranie wnętrza , no i odsysanie wody po dziurawej nagrzewnicy .
Na razie czekam na fundusze i lecimy dalej .
[center]Mała zimowa sesja :
[/center]
W audi jak na razie z rzeczy zauważalnych nic się nie zmieniło .
Sprawy mechaniczne i kosmetyczne zostały ogarnięte : łożysko amortyzatorów , nowe opony , ori stalówki , pranie wnętrza , no i odsysanie wody po dziurawej nagrzewnicy .
Na razie czekam na fundusze i lecimy dalej .
[center]Mała zimowa sesja :
[/center]
[center]Witam , mój audik po przygodzie z zatrzaśniętymi drzwiami dostał pare nowych rzeczy :
4x el.szyby
Centralny Origianlny zamek
el.lusterka
Nowe zegary z obrotomierzem (od automata z wyświetlaczem biegów , mam zamiar wykorzystać to jako termometr)
Emblematy tylnej klapy ( Audi 80 , 1.8 )
A to wszysytko wychaczyłęm z zajeżdżonej 80'ki za 100 zł ;d
Cześci jak narazie czekają na montaż , zamontowałem tylko el.szyby i sprawują sie idealnie .
[/center]
4x el.szyby
Centralny Origianlny zamek
el.lusterka
Nowe zegary z obrotomierzem (od automata z wyświetlaczem biegów , mam zamiar wykorzystać to jako termometr)
Emblematy tylnej klapy ( Audi 80 , 1.8 )
A to wszysytko wychaczyłęm z zajeżdżonej 80'ki za 100 zł ;d
Cześci jak narazie czekają na montaż , zamontowałem tylko el.szyby i sprawują sie idealnie .
[/center]
Normalnie , jestem dumny ze swojego samochodu wczoraj po trasie ok 500 km przy temp. -17 stopni , postawiłęm Audi do garażu , wstaje patrze na temperatury w nocy -23 ohoo .
Zachodzę do garażu , wyciągam ssanie a ona z jednego obrotu zapaliła , normalnie szok .
25 letni samochód z dotyku a passat b7 sąsiada nawet nie miał zamiaru zagadać 8-)
Zachodzę do garażu , wyciągam ssanie a ona z jednego obrotu zapaliła , normalnie szok .
25 letni samochód z dotyku a passat b7 sąsiada nawet nie miał zamiaru zagadać 8-)
[center]Witam wszystkich .
Audi dostało ori welurowe dywaniki (szare) za 170 zł ,emblematy(troszkę oszukane <ok>) , zostało umyte z okazji roztopów i troszkę sprzątnięte,80'ka dostała również skórzany mieszek . Czekamy na nowy środkowy tłumik i po nowym roku do roboty :roll:
Średnia roztopowa podwórkowa sesja :
l]
<lol>
[/center]
Audi dostało ori welurowe dywaniki (szare) za 170 zł ,emblematy(troszkę oszukane <ok>) , zostało umyte z okazji roztopów i troszkę sprzątnięte,80'ka dostała również skórzany mieszek . Czekamy na nowy środkowy tłumik i po nowym roku do roboty :roll:
Średnia roztopowa podwórkowa sesja :
l]
<lol>
[/center]