Dregan pisze:eSPe - hmm kozaków hehe dobry jesteś szkoda tylko że sam płakałeś że 2.3 za dużo pali
Płakałem bo za dużo palił jak na NG.
Jak by palił tak jak NG powinno palić to bym nie płakał.
Logiczne że NG to nie UNO Fire 1.0 i swoje siorbnać musi.
Teraz mam AAH w czystej benie i jak mi w mieście siorbnie 14-15 to nie płaczę bo wiem że AAH tyle musi siorbnąć.
Co do oceniania to nie to że oceniam Ciebie.
Mi chodziło o to że D2 jest super, nie przeczę, sam kiedyś byłem zajarany jak szczerbaty na suchary ale pogadałem z kilkoma ludźmi i wiem że mnie nie stać na D2 bo wiem ile kosztuje eksploatacja (i nie chodzi mi tutaj o paliwo bo wiadomo że V8 też musi swoje siorbnąć więc jak ktoś kupuje V8 to raczej się z tym liczy) ale nie wyobrażam sobie aby brać pożyczkę z prowidenta bo trzeba zrobic klocki, tarcze, rozrząd lub choćby zawias (no wiadomo że to wielowahacz więc nie bede pierdział że to kosmiczna technologia ale mi się chce śmiać jak ktoś porównije koszty zawiasu z D2 do B5.
Poza tym każdy kupuje i jeździ tym na co go stać więc jeżeli Cię stać na D2 to proszę bardzo. Cieszy mnie to że Ci się po prostu powodzi. Nie piszę tego z jakąś zazdrością czy złośliwością.
Po prostu pisałem wcześniejsze posty aby ci doradzić jako znajomemu a nie złośliwie aby się liczyć z duuuuużo wyższymi kosztami utrzymania.
Swoją drogą nie kumam trochę grubego inwestowania w B4 jakie poczyniłeś w swoją lalkę (bo teraz to jest na prawdę piękne auto) a po roku grubego rezania sprzedawanie fury. Po swapie na 7A to będzie już kozak fur. A jeszcze jak zaswapowałbyś napęd co widziałem naocznie nie jest jakimś mega wyczynem i dla tak ogarniętego gościa jak Ty to pikuś to wtedy twój sedan będzie rwał suty.