Już się tłumaczę, łapę kupiłem od harry'ego i za mało było czasu na wyczyszczenie, ale nadrobimytrepek pisze:Ale łap od silnika nie umyłeś i nie wypolerowałeś <nunczako> Trzeba Cię do pionu doprowadzić bo się opuszczasz w detalingu :mrgreen:
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Widzisz sagem a jak ci mówiłem ze znowu jakis oklepany silnik wymysliles bezsensu to mowiles ze wcale nie <mikolaj>elektronic pisze:elmlody napisał/a:
Kurcze niby kryzys a już każdy prawie 2.2t wsadza... to chyba jeden z bardziej popularnych silników
Niedługo ich zabraknie na rynku a te co sie pojawią będą osiągać niebotyczne ceny...
OT
EOT
Maszu, żadne Audi 80 cywilnego/codziennego użytku nie nadaje się do latania bokami. Nie mylić latania bokami z kręceniem bączków pod supermarketem <ok>Maszu pisze:wydaje mi sie, ze to awto nie bedzie potrzebowalo sniegu aby bokiem polatac :mrgreen:deejay.ftb pisze:bo nie wiadomo ile jeszcze zimy bedzie w tym sezonie
EOT
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
I za takie podejście flaszeczka się należy :mrgreen:sagem pisze:Już się tłumaczę, łapę kupiłem od harry'ego i za mało było czasu na wyczyszczenie, ale nadrobimytrepek pisze:Ale łap od silnika nie umyłeś i nie wypolerowałeś <nunczako> Trzeba Cię do pionu doprowadzić bo się opuszczasz w detalingu :mrgreen:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
A dziękuje, staram się jak mogę :->elmlody pisze:Gratuluje Sagem... Mocno działasz :mrgreen: najsss
Kurcze niby kryzys a już każdy prawie 2.2t wsadza... to chyba jeden z bardziej popularnych silników
Kryzys, i właśnie dlatego ludzie sprzedają tanio silniki
Adaś, o tym to wiadomo od dawna, ale jak chciałem brać silnik z cienkiego to nie chciałeś się zamienić :mrgreen:Słonik pisze:Widzisz sagem a jak ci mówiłem ze znowu jakis oklepany silnik wymysliles bezsensu to mowiles ze wcale nie <mikolaj>elektronic pisze:elmlody napisał/a:
Niedługo ich zabraknie na rynku a te co sie pojawią będą osiągać niebotyczne ceny...
Muszę się z tym zgodzić, no chyba że kogoś stać na ustawianie zbieżności dwa razy dziennie.marianb pisze:OTMaszu, żadne Audi 80 cywilnego/codziennego użytku nie nadaje się do latania bokami. Nie mylić latania bokami z kręceniem bączków pod supermarketem <ok>Maszu pisze:wydaje mi sie, ze to awto nie bedzie potrzebowalo sniegu aby bokiem polatac :mrgreen:deejay.ftb pisze:bo nie wiadomo ile jeszcze zimy bedzie w tym sezonie
EOT
trepek, no przydało by się kiedyś "wychylić"
- karolas123
- Forum Audi 80
Sagem już napisał dwa posty wyżejtaktownie pisze:czemu audi z quatro nie nadaje sie do latania bokiem?
Kamil, man nadzieję że wybaczysz OT w temacie. Wypijemy "Karpackie" i zagryziemy hot-dogiem z papierem :lol:
Ja się powtórzę - latanie bokiem to nie zawracanie na ręcznym pod marketem. Nie chodzi o wyważenie auta. Postaw auto bokiem, obojętnie quattro czy ośkę. Wpadnij kilka razy bokiem ~80-100km/h z lodu/śniegu w suchy asfalt i będziesz wiedział dlaczego nie nadaje się do latania bokami. Po prostu zawias tego nie wytrzyma
W B4 masz delikatne łączniki oraz sworzeń wahacza regulujący pochylenie zwrotnicy, który jest na dole przykręcony trzema śrubami. Takie rzeczy można robić samochodem, który wozisz na lawecie, a nie codziennego użytku <ok>