[80 B4 all] Podgrzewane fotele
Dostałem juz za free od kolegi Trepek, jeszcze raz dzieki.
Teraz pytanie, bo chce to podlaczyc na bezpieczniku 30A w obudowie hermetycznej, tylko ze rdzen przewodu (bez izolacji) na ktorym jest bezpiecznik ma srednice max 1,5mm a rdzen przewodu od pinu pokazanego w moim poprzednim poscie jakies 4mm srednicy. Rdzen czerwono-bialego przewodu od ogrzewania foteli ma tez z 3mm srednicy i troche sie obawiam, ze ten przewod od bezpiecznika moze sie grzac, jest 2x cienszy niz oba przylacza.
Moze sie ktos wypowiedziec co tak montowal grzane fotele? Na jakiej srednicy rdzenia przewodu osadzil bezpiecznik?
Teraz pytanie, bo chce to podlaczyc na bezpieczniku 30A w obudowie hermetycznej, tylko ze rdzen przewodu (bez izolacji) na ktorym jest bezpiecznik ma srednice max 1,5mm a rdzen przewodu od pinu pokazanego w moim poprzednim poscie jakies 4mm srednicy. Rdzen czerwono-bialego przewodu od ogrzewania foteli ma tez z 3mm srednicy i troche sie obawiam, ze ten przewod od bezpiecznika moze sie grzac, jest 2x cienszy niz oba przylacza.
Moze sie ktos wypowiedziec co tak montowal grzane fotele? Na jakiej srednicy rdzenia przewodu osadzil bezpiecznik?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Po co tak kombinować ? Lepiej zrobić aby wyglądało jak ori czyli umieszczamy bezp. w skrzynce bezpieczników na dodadkowym rzędzie przed skrzynką tam gdzie znajdują się bezp. silnika. Kupujemy 2 konektor żeńskie, wpinamy w gdniazdo pod danym numerem, który jest opisany na pokrywie skrzynki bezp. i mamy zrobione jak fabryce i dostęp zajebisty w razie szukaniu przyczyn nie grzejących siedzień jak przestaną pykaćmonkahead pisze:Teraz pytanie, bo chce to podlaczyc na bezpieczniku 30A w obudowie hermetycznej,
Audi Sport, w sumie to moglbym sie wpiac w ori miejsce G30a, tylko nie wiem jak odpiac czerwona wtyczke w skrzynce bezpiecznikow, nie chce jej urwac. Moze ktos poradzi.
Jak osadzic nowy przewod we wtyczce? W tej chwili mam ori czerwono-bialy kabel od grzania zakonczony wtyczka zenska. Na bezpieczniku nr3, 30A mam grzanie foteli oraz klakson, fabrycznie.
Jak osadzic nowy przewod we wtyczce? W tej chwili mam ori czerwono-bialy kabel od grzania zakonczony wtyczka zenska. Na bezpieczniku nr3, 30A mam grzanie foteli oraz klakson, fabrycznie.
- mayday2001
- Forum Audi 80
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Witam.
Rozmawiałem z kolegą jugo.
Chciałbym przełożyć do siebie podgrzewane poślady.
Aktualnie posiadam dwa przyciski bez przekaźników.
Jak na razie tylko tyle...
Czego jeszcze muszę szukać?
Przekaźnik 276 pod kierownicą,
Siedzenia podgrzewane lub same maty.
Potrzebuje jeszcze jakieś wtyczki? Czy coś w tym rodzaju?
Z góry dzięki za pomoc.
Rozmawiałem z kolegą jugo.
Chciałbym przełożyć do siebie podgrzewane poślady.
Aktualnie posiadam dwa przyciski bez przekaźników.
Jak na razie tylko tyle...
Czego jeszcze muszę szukać?
Przekaźnik 276 pod kierownicą,
Siedzenia podgrzewane lub same maty.
Potrzebuje jeszcze jakieś wtyczki? Czy coś w tym rodzaju?
Z góry dzięki za pomoc.