Nie chcesz chyba powiedzieć, że u zany jesteś spalony? :->UFOtm pisze:Chyba znów uderzę do duło.
[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
nie. Oczywiście że nie.IC69 pisze:Nie chcesz chyba powiedzieć, że u zany jesteś spalony? :->UFOtm pisze:Chyba znów uderzę do duło.
żana akurat niestety nie ma takich "nowych" gruzów czyli takich które mają listwy dolne.
Część fantów coś tam zawsze uskubię u niej no ale wiadomo że wszystkiego nie ma.
A u duło często jest "good stuff" w "good price" więc "why not".
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Aa o to chodzi <ok>
A ja już Ci chciałem zaoferować drewniany 3 ramienny żyrandol 3x60W, może do Avanta by się zmieścił <rotfl>
A tak na serio, to ta lampka w Avancie jest inna niż w Sedanie ? Masz szyber ? Bo ja miałbym jedną lampkę od Sedana z szybrem na zbyciu :->
A tak swoją drogą to co się stało z Twoją ? :shock:
A ja już Ci chciałem zaoferować drewniany 3 ramienny żyrandol 3x60W, może do Avanta by się zmieścił <rotfl>
A tak na serio, to ta lampka w Avancie jest inna niż w Sedanie ? Masz szyber ? Bo ja miałbym jedną lampkę od Sedana z szybrem na zbyciu :->
A tak swoją drogą to co się stało z Twoją ? :shock:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
pstryczek od lampki się ułamał i lata tak luźno i nie mam światła na głównym żyrandolu (te bebechy od pstryczka lampki mi się rozleciały).
A nie wiem czy sedan to to samo.
Wiem że sedan ma mniejszy szyber (krótszy dach) ale czy lampka jest taka sama to nie wiem. Sprawdź nr swojej to sprawdzę ze swoją.
Podeślij fotkę jak masz.
Szyber elektryczny?
A nie wiem czy sedan to to samo.
Wiem że sedan ma mniejszy szyber (krótszy dach) ale czy lampka jest taka sama to nie wiem. Sprawdź nr swojej to sprawdzę ze swoją.
Podeślij fotkę jak masz.
Szyber elektryczny?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj nie da rady, muszę to w ogóle znaleźć :roll:
Z zewnątrz jest w super stanie, jedynie trochę plastik ten od góry co jest nad tą poziomą blaszką jest przyjarany bo ktoś kiedyś wpakował tam większą niż 10W żarówkę <zly> ale sama obudowa na tym nie ucierpiała i wszystko działa OK. Jest to typowa lampka do Sedana B3 z szybrem i w Sedanie B4 z szybrem była taka sama.
Z zewnątrz jest w super stanie, jedynie trochę plastik ten od góry co jest nad tą poziomą blaszką jest przyjarany bo ktoś kiedyś wpakował tam większą niż 10W żarówkę <zly> ale sama obudowa na tym nie ucierpiała i wszystko działa OK. Jest to typowa lampka do Sedana B3 z szybrem i w Sedanie B4 z szybrem była taka sama.