AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no ja to wim, była jedna i to na dodatek wyskoczyła nie wiadomo jak szybko, że nie zdązyłam zareagować, miałam wiele przypadków, że sie już zatrzymywałam między stadem jak biegło, ale ta jedna jedyna była niestety, chyba pierwsza była, albo sama, albo reszta uciekła, bo jak wyszłam zbierać swoje czesci to nic więcej nie było prócz tej leżacej w rowiegarry99 pisze:Sarna stworzenie stadne jak przebiegnie jedna to za nią reszta no chyba że była ostatnia
co do chłodnicy to znalazłam, że tylko oryginalna ale chciałam się upewnić, ehhh no trudno jutro ruszam w bój poszukiwań hehe
Z chłodnicą będzie problem. Z TDI nie pasuje, gdyż w AAZ jest wyższa. Nie jestem pewny, czy ta chłodnica występowała w innych wersjach silnikowych.Taniego zamiennika raczej nie znajdziesz. Szukaj ori używki na szrocie.alicjaaa pisze:dobra to teraz jakiej mam szukać chłodnicy, znaczy od jakich aut mi podejdzie??????????????????? bo jutro jade na szroty szukać
Numer oryginału to 8AO 121 251 E.
Nalepkę z numerem znajdziesz od spodu chłodnicy <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nalepka może być już tak zdegradowana, że numeru nie da się odczytać.
Może od SB chłodnica by pasowała ? Na pewno chłodnica z TDI jest niższa niż z AAZ ? Ja jak u siebie montowałem belkę pod chłodnicę z B4 1Z to musiałem dotoczyć sobie specjalne tulejki dystansowe aby podnieść chłodnicę w górę, gdyż mocowania dolne belki od 1Z są niżej niż w belce od SB a także standartowej belce z B4 więc moim zdaniem chłodnica od 1Z jest na pewno wyższa niż od SB a w AAZ który najprawdopodobniej miał zwykłą belkę jest tej samej wysokości chłodnica co w SB.
Może od SB chłodnica by pasowała ? Na pewno chłodnica z TDI jest niższa niż z AAZ ? Ja jak u siebie montowałem belkę pod chłodnicę z B4 1Z to musiałem dotoczyć sobie specjalne tulejki dystansowe aby podnieść chłodnicę w górę, gdyż mocowania dolne belki od 1Z są niżej niż w belce od SB a także standartowej belce z B4 więc moim zdaniem chłodnica od 1Z jest na pewno wyższa niż od SB a w AAZ który najprawdopodobniej miał zwykłą belkę jest tej samej wysokości chłodnica co w SB.
no dzwoniłam na szroty rarytas zakupowy ta chłodnica, ale narazie się trzeba skupić na wymianie szkieł i przejechac się zobaczyć gdzie cieknie, może to jakieś coś małe to się da zakleić haha kropelką, nie no żartuje,
ale koło juz mam załatane, kierunek i halogen z neta zamówiony, tylko jeszcze pozostaje kwestia chłodnicy, odnośnie rozmiaru to taki ziomek tu sprzedaje części, powiedział, że tylko taka pasuje, ale zapytam może będzie wiedzieć czy od SB pasi
ale koło juz mam załatane, kierunek i halogen z neta zamówiony, tylko jeszcze pozostaje kwestia chłodnicy, odnośnie rozmiaru to taki ziomek tu sprzedaje części, powiedział, że tylko taka pasuje, ale zapytam może będzie wiedzieć czy od SB pasi
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: