Audi 80 AVANT V8 406HP/456Nm Quattro
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o piasty to historia pewnie na tyle prosta co jak podejrzewam było u mnie.witek88 pisze:Nie wiem jak piasty, hamulce i koła na niego trafiły, może fabryka może ktoś prędzej przy nim grzebał. Wlepki niestety nie znalazłem.
Kupując auto w salonie do wyboru zapewne były różne rodzaje felg: 15"Aero, 15" 10cio ramienne, 16" Compi albo 16" Avusy z S2. Ktoś biorąc auto w salonie zamówił sobie Avusy i siłą rzeczy musiał dostać taki rozstaw śrub. U mnie na zapasiku jest taki Avus nówencja z oponą z cyckami z 94roku. Szkoda mi tylko że do moich czasów Avusy nie dotrwały na aucie tak jak u ciebie bo bym miał fajną "zimę" 16".
No mam podobnie, zapas w nienaruszonym stanie, za to pozostałą 4 felg zajął się jakiś domorosły lakiernik, prysnął je całe na srebrno, może kiedyś uda mi się je doprowadzić do fabrycznego stanu, teraz jeżdżę za zimowej 15, ale jak wstawię Brembo to będę musiał przejść na 16, ale ostatnio mnie postraszyli że tarcza 312 nie podejdzie pod 16.
+1!!!! <osohozi>eSPe pisze:Nie martw się. Jestem z tobą i łączę się w bólu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:witek88 pisze:Normalnie porażka, cały rok czekam na zimę a aura zrobiła wszystkim posiadaczom quattro psikusa... :cry:
Cała "quattro Polska" czeka na śnieg. Nie jesteś sam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
+2!!!!chmiel25 pisze:eSPe napisał/a:
witek88 napisał/a:
Normalnie porażka, cały rok czekam na zimę a aura zrobiła wszystkim posiadaczom quattro psikusa... :cry:
Nie martw się. Jestem z tobą i łączę się w bólu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cała "quattro Polska" czeka na śnieg. Nie jesteś sam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
+1!!!! <osohozi>
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-100julekF1 pisze:+2!!!!chmiel25 pisze:eSPe napisał/a:
witek88 napisał/a:
Normalnie porażka, cały rok czekam na zimę a aura zrobiła wszystkim posiadaczom quattro psikusa... :cry:
+1!!!! <osohozi>
Mi jest dobrze :mrgreen:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Zaraz wejdzie "SB++++" i da od siebie -150.Mabrothrax pisze:-100julekF1 pisze:+2!!!!chmiel25 pisze:eSPe napisał/a:
witek88 napisał/a:
+1!!!! <osohozi>
Mi jest dobrze :mrgreen:
Dogadujecie się widzę chłopaki. :mrgreen: <rotfl2>
no filmik jest mego, oglądam go już nie pierwszy raz ale i tak mi się podobaIC69 pisze:
koleś nieźle ciśnie tym Compi :mrgreen:
jedyne co mnie dziwi to że po takiej jeździe ma cały zderzak eskowy z przodu
Ostatnio zmieniony 08 sty 2013, 18:12 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.