[Audi 80 B4 2.8 V6 Avant] "Czarna Inez"
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
to nasi rodacy z UK nam ogarneli taka pogode... :mrgreen:eSPe pisze:Mnie to pogoda w PL wpienia.
Ani zimno ani ciepło. W lato pogoda pod psem ani to słonecznie (tylko deszczowo w 70% dni) a w zimę ani to zimno (deszczowo i pluchowato w 70-80% dni).
Prawdziwej zimowej pogody w zimę i prawdziwej upalnej w lato tyle co kot napłakał.
i tu sie myslisz kolego :mrgreen: technika posza znacznie do przodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:eSPe pisze:Jak wlepy plotowane są to znaczy że musi być wektor bo inaczej by nie wyplotował.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 00:10 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
mam dogadane wykonanie koszulek Avant Squad.
Dogadywałem z firmą która robi koszulkę PRAWDZIWA LEGENDA tj:
Cena to 26,9zł robione na Fruit Of The Loom.
Nie wiem czy coś przy grupowym zamówieniu by zeszli.
Zakładamy jakiś wątek z zapisami kto chętny czy jak?
Jeżeli nic nie będą chcieli opuścić na grupowym zamówieniu to każdy chętnych zwróci się do nich indywidualnie o taką koszulkę.
Dogadywałem z firmą która robi koszulkę PRAWDZIWA LEGENDA tj:
Cena to 26,9zł robione na Fruit Of The Loom.
Nie wiem czy coś przy grupowym zamówieniu by zeszli.
Zakładamy jakiś wątek z zapisami kto chętny czy jak?
Jeżeli nic nie będą chcieli opuścić na grupowym zamówieniu to każdy chętnych zwróci się do nich indywidualnie o taką koszulkę.
Taka cena nie jest nawet zła. Wiadomo im taniej tym lepiej ale każdy też chce coś zarobić. Druga kwestia to żeby nie było takiej lipy jak z innymi koszulkami z forum.....koles pozbierał kase i wyjechał na wakacje. Na pewno na początek można zrobić wstępną listę chętnych osób a później ewentualnie targować cenę i zamawiać. eSPe skąd ta firma co ogarnia koszulki??
[ Dodano: 2013-01-10, 14:49 ]
Opalenica??
[ Dodano: 2013-01-10, 14:49 ]
Opalenica??
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A nie wiem skąd.
Nazywa się Planeta Koszulek - 5gr.pl
Cena 26,90 wynika z cen innych ich koszulek oferowanych na stronie.
Mnie się tam nie pali aby robić grupowe bo dla mnie to żaden biznes bo wtedy musiałbym latać i rozsyłać do was ale to nie problem. Jak będą chętni to na lajce mogę się podjąć.
Jeżeli będą chętni to mogę się podjąć zbiórki i wysyłek.
Jak nie chcecie to lajt zamówię sobie pojedyńczą tak czy siak. Zapytałem po prostu czy jest ktoś też chętny.
Nazywa się Planeta Koszulek - 5gr.pl
Cena 26,90 wynika z cen innych ich koszulek oferowanych na stronie.
Mnie się tam nie pali aby robić grupowe bo dla mnie to żaden biznes bo wtedy musiałbym latać i rozsyłać do was ale to nie problem. Jak będą chętni to na lajce mogę się podjąć.
Nie no nie róbmy jaj. Jesteśmy na forum nie od wczoraj. Jesteśmy poważni poza tym my dwaj poznaliśmy się już nawet na prawdę w realu a tamten typek zarejestrował się w czerwcu na forum a w sierpniu (swoją drogą za zgodą Doca) zaczął akcję koszulek więc o czym my tu mówimy.manfred19 pisze:Druga kwestia to żeby nie było takiej lipy jak z innymi koszulkami z forum.....koles pozbierał kase i wyjechał na wakacje.
Jeżeli będą chętni to mogę się podjąć zbiórki i wysyłek.
Jak nie chcecie to lajt zamówię sobie pojedyńczą tak czy siak. Zapytałem po prostu czy jest ktoś też chętny.
Mam nadzieję że w tym roku nie raz będzie okazja się spotkać i pogadać coś dłużej Co do koszulek to na allegro chyba też się ogłaszają. Podesłałeś in nasze logo i powiedzieli że bez problemu ogarną temat?? Ja napewno jestem chętny. Zaraz zerknę jakie kolory koszulek maja. Nie wiem czy odrazy nie wziąć takiej z avantem i podpisem "prawdziwa legenda".