[Cabrio] Alufelgi RH ZW1 - dobor opon
[Cabrio] Alufelgi RH ZW1 - dobor opon
Posiadam felgi RH ZW1 (9Jx17H2 ZW1 17") na których są opony (Federal super steel 595 215/40 r17). Jedna dostała sporego guza więc zmieniam. Jeśli ktoś ma takowe oponki chetnie odkupie, sądze ze będzie z tym mały problem wiec poszukuje innych. Zaznaczam że były one sporo wywinięte na feldze i nowe chciałbym zachować w tej samej stylistyce. Jakie opony polecacie? Interesuja mnie wyłącznie letnie. Poniżej zdjecie mojego autka na wyżej wymienionych kółkach.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 11:09 przez Szlif, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
pokaz zdjecie, albo zmierz sobie ta czesc felgi gdzie przychodzi opona - wewnetrzne ranty bo nie podales szerokosci, napisales J, ale zadnej liczyb przed nia, chyba ze jakos przeskoczylo Ci na koniec tego co napisales w nawiasie czyli 7J, ale dziwilo by mnie to bo oznaczalo by ze rant ma cwierc cala, a i nie ma czego polecac bo na tak waska felge nic ciekawie wygladac nie bedzie, bez tego ciezko wrozyc z fusow
Nie jest to najlepsze rozwiązanie gdyż moje kółka z tyłu sa sporo szersze niz te z przodu. Nie pamiętam o ile ale dużo. Te opony z tylu to 245/35/17 i są w bardzo dobrej kondycji. Mówimy tylko o oponach na przednie koła. To co mam z tyłu zostaje niezmienione. Owszem te przednie kółka są sporo węższe ale to właśnie te przednie takie są.
Dokładnie. Poszła zaledwie 2km dalej gdyż mieszkam tyle od poprzedniego właściciela. Historia jak z Archiwum X . Ale bywa i tak. Osobiscie mam 2 B4 cabrio. Może kiedyś zrobie oddzielny temat.
Pytam raczej o konkretny model gdyz zależy mi na tym by takie opony miały ten gumowy rant ochronny, a wiem że nie wszystkie mają niestety.
Pytam raczej o konkretny model gdyz zależy mi na tym by takie opony miały ten gumowy rant ochronny, a wiem że nie wszystkie mają niestety.