[Audi 80 B4] 7a
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
... ale po co te nerwy dziewczyny Dydo też avanta na graty puszcza i nic się jakoś nie dzieje Niestety taka kolej rzeczy, jeden woli mieć audi B4, drugi A8 a trzeci Uno fire na pełnej szprycy
Fakt niezaprzeczalny jest taki że ładnych B3/B4 jest coraz mniej i za kilka lat to będą już klasyki które tylko czasami będzie można spotkać na ulicy :-| Nie mówię już o B1/B2.
Co do D2 to sam mam chrapkę na takie autko ale fakt koszty utrzymania są spore :roll: Osobiście ACK by mnie zadowoliło Bardzo ekonomiczne jak na taką budę i silnik
Odnośnie auta z tematu to ja bym go nie sprzedawał tylko zrobił co zacząłem i cieszył sie tym że mam coś czego już za kilka lat prawie nie będzie
Fakt niezaprzeczalny jest taki że ładnych B3/B4 jest coraz mniej i za kilka lat to będą już klasyki które tylko czasami będzie można spotkać na ulicy :-| Nie mówię już o B1/B2.
Co do D2 to sam mam chrapkę na takie autko ale fakt koszty utrzymania są spore :roll: Osobiście ACK by mnie zadowoliło Bardzo ekonomiczne jak na taką budę i silnik
Odnośnie auta z tematu to ja bym go nie sprzedawał tylko zrobił co zacząłem i cieszył sie tym że mam coś czego już za kilka lat prawie nie będzie
Niki20 pisze:... ale po co te nerwy dziewczyny Dydo też avanta na graty puszcza i nic się jakoś nie dzieje Niestety taka kolej rzeczy, jeden woli mieć audi B4, drugi A8 a trzeci Uno fire na pełnej szprycy
nikt sie tu nie spina poza Dreganem, który poczuł się przeze mnie i przez Espego poczuł się biednym. Powiem Ci Mateusz tak .. tak samo Sławek jak i jak brzydko mówiąc kładziemy lache na to ile masz pieniedzy ja Ci tylko życzę dużo zdrowia w Nowym Roku bo to jest w życiu najważniejsze :mrgreen:
pozdrawiam wszystkie spinające się dziewczyny , nie ściskajcie tak pośladków bo sobie krzywdę zrobicie stringami
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
duo pisze:Niki20 pisze:... ale po co te nerwy dziewczyny Dydo też avanta na graty puszcza i nic się jakoś nie dzieje Niestety taka kolej rzeczy, jeden woli mieć audi B4, drugi A8 a trzeci Uno fire na pełnej szprycy
nikt sie tu nie spina poza Dreganem, który poczuł się przeze mnie i przez Espego poczuł się biednym. Powiem Ci Mateusz tak .. tak samo Sławek jak i jak brzydko mówiąc kładziemy lache na to ile masz pieniedzy ja Ci tylko życzę dużo zdrowia w Nowym Roku bo to jest w życiu najważniejsze :mrgreen:
pozdrawiam wszystkie spinające się dziewczyny , nie ściskajcie tak pośladków bo sobie krzywdę zrobicie stringami
hahaha nie uraził mnie nikt kwestią kasy bo akurat w d... mam kasę są ważniejsze rzeczy w życiu, a tekstami typu kozacy, będzie stała nie jeździła itd
Dzięki i wzajemnie Szczęśliwego Nowego xD
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No del u mnie to samo jak ci na GG pisałem.Gratów po sufit leży a nie ma czasu najprostszego boczka drzwi przekleić gąbki i skóry.Dregan pisze:święte słowa ale może wyślę ją na wakacje do Ciebie xDdelik pisze:szkoda ze tak daleko mieszkasz ogarnol bym ci tego twojego gruza bo ty to czasu nie masz
Masakra jakaś.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No niestety - albo zapindalasz i masz kasę i brak czasu albo bezrobocie i brak kasy i kupa czasu.duo pisze:albo jest hajs na mody ale nie ma czasu kiedy ich robić samemu, albo jest czas ale nie ma hajsu na mody ..
Znalezienie półśrodka cholernie ciężkie, ewentualnie jakaś ciepła posadka 7-15 z dobrą pensją ratowała by sytuację. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znajdź mi taką, chętnie pójdę :mrgreen:eSPe pisze:No niestety - albo zapindalasz i masz kasę i brak czasu albo bezrobocie i brak kasy i kupa czasu.duo pisze:albo jest hajs na mody ale nie ma czasu kiedy ich robić samemu, albo jest czas ale nie ma hajsu na mody ..
Znalezienie półśrodka cholernie ciężkie, ewentualnie jakaś ciepła posadka 7-15 z dobrą pensją ratowała by sytuację. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: