[Audi 80 B4] ABK by garry+A90B3Q:)
Bylem na kazdej z tych imprez tylko u mnie nie ma co ludziom pokazywac,a Ciebie tez zawszewidzialem jak stoisz ze swoja ekipa do Olka kiedy zajade na wiosne jak wszystko zloze na auto bo teraz to wersja zimowa;-)eSPe pisze:Przyznam że furek pierwsza klasa.
Pokaż foto jak zregenrowane soczki na aucie leżą.
Musisz kiedy do Olka zawitać. Może jak będzie jakaś większa impreza może NO LIMIT na Dajtkach albo na Night Power.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dobre to to.garry99 pisze: Mały bajer Wideo rejestrator.
Coś czuję że coraz przydatniejsza rzecz w dzisiejszych czasach.
Ostatnio w zimę jak zobaczyłem co niektórzy odpierniczają na drogach to sam zacząłem rozważać zakup takowego.
Ciekawe ciekawe.garry99 pisze:Spryskiwacze mgłowe.
Jak z montażem? Dużo rezania? Skąd to spryski (uniwersalne czy z jakiegoś konkretnego modelu).
Rób fotostory bo podoba mi się ten pomysł i jak coś to zgapię.
Powiem Ci że bardzo dobre,włączyłem to raz na miescie i miałem akcje jak mi koleś wleciał przed samochód zdarzyłem wyhamować na szczęscie a tak by pewnie chciał jakąś kase,już powoli zaczyna sie robić jak u ruskich.
Te spryski są uniwersalne do naszych audi trzeba robić podkładki bo są za małe,ja zrobiłem z plastiku i pomalowałem na czarno, Wkurzało mnie te lanie wody z oryginalnych i co za tym idzie duże zużycie płynu.
Te spryski są uniwersalne do naszych audi trzeba robić podkładki bo są za małe,ja zrobiłem z plastiku i pomalowałem na czarno, Wkurzało mnie te lanie wody z oryginalnych i co za tym idzie duże zużycie płynu.
http://allegro.pl/spryskiwacze-dysze-mg ... 40545.htmleSPe pisze:A z Allegro je masz czy jak?garry99 pisze:Te spryski są uniwersalne
Jakiegoś linka byś zapodał.
A podłączenie do wężyków P&P?
Wężyki pasują,tylko trzeba kupić węższe nakrętki żeby wężyk wszedł glęboko.