AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- borysekman
- Forum Audi 80
dobra dobra, po co mi turbo jak moja skrzynia jest na ostatnich wydechach, wczoraj jak wracałam coś mi dudni, jakiś bas, przeciez nie mam skrzyni hahah włączam luz cisza, włączam bieg taki odgłos jak by jakiś wał się ocierał o wszystko, taki głuchy odgłos haha, no jak nie jedno to następne
a wczoraj jeszcze jakiś cwaniak w civik jechał wyprzedzał i mi na czoło wyjechał, szarówka to nei widać za dobrze, bo dużo aut jechało w sznurku idiota się wybił i chciał błysnąć, jak by mnie walną pierwsze co bym zrobiła jak by mnie drasnął, zostałby pobity, ja już bym nie panowała nad sobą, pierwsza jazda po naprawie i znowu coś ehhhh
a wczoraj jeszcze jakiś cwaniak w civik jechał wyprzedzał i mi na czoło wyjechał, szarówka to nei widać za dobrze, bo dużo aut jechało w sznurku idiota się wybił i chciał błysnąć, jak by mnie walną pierwsze co bym zrobiła jak by mnie drasnął, zostałby pobity, ja już bym nie panowała nad sobą, pierwsza jazda po naprawie i znowu coś ehhhh
- borysekman
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- borysekman
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Sprawdź ten olej w skrzyni. Może po uzupełnieniu będzie spokój ?
Pozdrawiam.
P.S. Moja dojechana do granic możliwości skrzynia nie hałasuje jakoś specjalnie podczas jazdy, na którymś biegu troszkę ją słychać a tak poza tym cisza, jedynie wrzucanie 2 i czasem 3 biegu to mordęga, poza tym moja skrzynia jest zdecydowanie za krótka do 1,6 Turbo D na koksie :roll: U Ciebie jak wchodzą biegi ? Może faktycznie skrzynia ma za mało oleju ale jeśli biegi nie wchodzą bardzo źle to uzupełnienie oleju powinno ją uratować.
Na Twoim miejscu odpuściłbym sobię sprzedanie lub zamianę auta. Ogarnij to co trzeba i śmigaj, będzie dobrze a jeśli zainwestujesz w podkręcenie AAZ to już w ogóle będzie miło się tym jeździło <ok>
Pozdrawiam.
P.S. Moja dojechana do granic możliwości skrzynia nie hałasuje jakoś specjalnie podczas jazdy, na którymś biegu troszkę ją słychać a tak poza tym cisza, jedynie wrzucanie 2 i czasem 3 biegu to mordęga, poza tym moja skrzynia jest zdecydowanie za krótka do 1,6 Turbo D na koksie :roll: U Ciebie jak wchodzą biegi ? Może faktycznie skrzynia ma za mało oleju ale jeśli biegi nie wchodzą bardzo źle to uzupełnienie oleju powinno ją uratować.
Na Twoim miejscu odpuściłbym sobię sprzedanie lub zamianę auta. Ogarnij to co trzeba i śmigaj, będzie dobrze a jeśli zainwestujesz w podkręcenie AAZ to już w ogóle będzie miło się tym jeździło <ok>
problem mojej skrzyni jest taki, że X czasu jeżdziła z dużym ubytkiem oleju, 2lata temu dolany został, po roku sprawdzany, ale w tym roku nie sprawdzałam, , auto po wsiśnięciu sprzęgła chodzi jak klekot normalny, natomiast bez sprzęgła łopocze jak jakimś młotem by nawalało, a wczoraj jeszcze zaczęło hucześ jak jakiś walec czy coś, w tym tygodniu zajade na sprawdzenie poziomu i kupie cos smarującego jak będzie mało wewnątrz,
biegi no cięzko niekiedy się je zmienia, czasami jakis nie chce wejść, ale ogólnie jeszcze jedzie, jak ja koleś sprawdzał na postoju to prawie iskry z koła przedniego leciały, takie jakies dziwne odgłosy
biegi no cięzko niekiedy się je zmienia, czasami jakis nie chce wejść, ale ogólnie jeszcze jedzie, jak ja koleś sprawdzał na postoju to prawie iskry z koła przedniego leciały, takie jakies dziwne odgłosy
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- borysekman
- Forum Audi 80