Witam! Mój problem to cieknąca pompa wody. Byłem z tym u lekarza ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał podobny problem. Czy to może być wina termostatu? Strasznie zapowietrza mi się układ chłodzenia. Silnik mi się grzeje a dolny wąż od chłodnicy jest zimny. Może zapchana chłodnica? nie mam pomysłu doradźcie mi coś.
pzdr
[Audi 80 B3 1.8s] Pompa wody
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Trzy bobry!
Wymieniłem pompę wody i już nigdzie nie ucieka mi płyn i układ się nie zapowietrza. Pojawił się natomiast inny problem - mianowicie brak ogrzewania. Przy temperaturze wody ponad 80 stopni powietrze z dmuchawy nadal jest zimne Nie jest to wina nagrzewnicy którą mam nową. Problem pojawił się po zamontowaniu pompy więc podejrzewam termostat. Jak sądzicie??
Wymieniłem pompę wody i już nigdzie nie ucieka mi płyn i układ się nie zapowietrza. Pojawił się natomiast inny problem - mianowicie brak ogrzewania. Przy temperaturze wody ponad 80 stopni powietrze z dmuchawy nadal jest zimne Nie jest to wina nagrzewnicy którą mam nową. Problem pojawił się po zamontowaniu pompy więc podejrzewam termostat. Jak sądzicie??
-
- Forum Audi 80