[Audi Cabrio] Cab CFL, Wloty RS2, nowe felgi i foty
Byłem byłem i nawet poznałem osobiście organizatora i głównego śedziego w Polsce dostałem VIP-a wczoraj wieczorem do mnie zadzwonił i mam zaproszenie do Poznania na wyścigi na 7-8 września. Właśnie zbieram ekipe może wybierzemy się większym gronem? Co do fotek to wszystko ok tylko że moja Audiczka ma jeszcze odpryski na zderzakach przydało by się to zrobić przed sesnją No i felgi też bym na biało sobie pyknął hehe ale jak narazie ogarnełem kompletne zawieszenie i z kasą się nie wyrobie ( więc pewnie trzeba będzie odłożyć malowanie a po sesji photoschop idzie w ruch i nie bedzie odprysków:D
podrzuciłbyś jakąś fotke swojej bo naa miescie nie wiem za czym sie rozglądać;)Adi491 pisze:Byłem byłem i nawet poznałem osobiście organizatora i głównego śedziego w Polsce dostałem VIP-a wczoraj wieczorem do mnie zadzwonił i mam zaproszenie do Poznania na wyścigi na 7-8 września. Właśnie zbieram ekipe może wybierzemy się większym gronem? Co do fotek to wszystko ok tylko że moja Audiczka ma jeszcze odpryski na zderzakach przydało by się to zrobić przed sesnją No i felgi też bym na biało sobie pyknął hehe ale jak narazie ogarnełem kompletne zawieszenie i z kasą się nie wyrobie ( więc pewnie trzeba będzie odłożyć malowanie a po sesji photoschop idzie w ruch i nie bedzie odprysków:D
-
- Audi 80 Klub
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tu masz całkiem chyba znośną cenę: http://allegro.pl/audi-80-coupe-cabrio- ... 74812.htmlHoJoS pisze:poszukuje klosza do soczewki od strony kierowcy.
Pikuś. Kupuj oczywiście ori używkę.HoJoS pisze:błotnik
Z tym cholera szkoda bo drogi.HoJoS pisze:zderzak
A znaczek w grillu ori S2? Zdejm go bo na jakimś zlocie jak będzie DeS i spółka to zaraz ci go zajumają. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
;D znaczek ori S2 , a na zderzak mam nadzieje ze dostane kase z ubezpieczalni , mam nadzieje ze to działa tak ze przywracaja stan auta z przed wypadku a nie daja kase za najtańsze częsci . Dzięki za linka , napisałem juz do gościa czy na pewno ma tą strone od kierowcy , bo ludzie różnie opisują strony samochodu