[ 80 / B3 / '89 ] Bloody Red // end of story // kasacja
no pewnie xD skorzystam wtedy :pk3llys pisze:Raizo, jugo mieszka niedaleko Bielska <ok> tak że jak Twój kolega z Tych będzie jeszcze raz się żenił to będziesz miał niedaleko :mrgreen:
będę nic się nie bójDelik pisze:Raizo,nie przezywaj tylko rob :!: :roll:
KoralB3 wiązka co przyszła do mnie to z 15 takich wiązek od lusterek :p
mnie zakładanie centralki jeszcze czeka :p narazie chce skonczyć z tym co przyszło czyli fotelikami, szybami i wiązką do tego :pPapaSmurf pisze:Ja teraz z centralnym walcze , ale końca nie widać ...Raizo pisze:jedwabisty xd ja też nie zamierzam odpuścić, ma być tip top ! chodzić jak w zegarkuPapaSmurf pisze:Fajny widok wiązki nie ? <ok>
na 1 stronie na dole kilka nowych gratów wpadło :p
@UPDATE - oba fotele, po wielu bólach, stracie ponad dwóch tygodni siedzą oba w aucie, czyli siedziska są, teraz ramki z podnośnikami do elektrycznego podnoszenia i opuszczania, boczki w skórce i zasrana wiązka o.O
Zgadzam się espe oj zgadzam xD tym bardziej ze puszczanie wiązki do foteli i szyb czasu zajmuje :peSPe pisze:lepszy nieogrzewany niż żaden. Lepsze to 100x od rzeźbienia pod blokiem.
irytujący są tacy " znawcy " to faktk3llys pisze:no chyba że sąsiad gów.. wie o autach i się wymądrza :mrgreen:
albo porównuje Audi do opla <haha>
może jakoś w przyszłym tygodniu wujas mi załatwi u swojego znajomego elektryka który jest magikiem w tej dziedzinie, wizytę na której z nim wszyskto założe, ale to się okaże