Paweł, ja Cie chyba zaraz wrzucę do takiego wora, a potem do bagażnika jednego z tych aut.pawelrybak15 pisze:można je wrzucić do jednego worka z resztą tego co jeździ
[ANKIETA]Nowy podział Nasze Audi wybór opcji.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dla przypomnienia wrzucam rozkład propozycji NR 2 która wygrała tegowątkową ankietę:IC69 pisze:Przecież docelowo tak ma być.Ja bym dał
INNE AUDI
INNE POJAZDY
Nie ma tam INNE AUDI.
Nie no Audi to już bym wydzielił.pawelrybak15 pisze:Ja tam bym wrzucił wszystkie inne pojazdy niż B1, B2, B3, B4, Coupe, Cabrio, RS2, S2 do jednego działu
Mogę nie zaglądać do wątków z mercedesami czy BMW ale do Audi innych niż 80 to zdarzy się zajrzeć więc jak dla mnie mogły by być w odrębnym dziale.
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nikt Cię nie obraża ja już zginąłem w rtym wszystkim :roll:damian_xyz pisze:W ankiecie nie było inne Audi, więc proszę mnie nie obrażać.
czyli tak ma to wyglądać docelowo ?Wino pisze:Już o tym było kilka stron wcześniej rozmawialiśmy wtedy z Nikim chodziło o to żeby w zakładce inne pojazdy były 3 podkategorie
- inne audi
- inne marki
- motocykle
Wtedy można oglądać tylko to co kto chce wiadomo że motocykle i inne marki większości w ogóle nie interesują.
Jak tak to jutro sie to poprawi, chyba że ktoz z adminów ma dzisiaj czas.
Irek u mnie się znajdzie dużo miejsca :mrgreen:IC69 pisze:Paweł, ja Cie chyba zaraz wrzucę do takiego wora, a potem do bagażnika jednego z tych aut.
A tak poważnie, to tak jak pisaliście wcześniej: rzadko kiedy interesują mnie marki inne niż Audi jak wchodzę na forum, więc mieszanie ich w jednym dziale z BMW, VW, Yamahą i innymi Rometami nie ma dla mnie najmniejszego sensu.
Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze - tak to ma wyglądać :mrgreen:Kokolino pisze:czyli tak ma to wyglądać docelowo ?