AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Skąd jesteś ? Może jakby nie było Ci za daleko to wybierz się do Matt1988, jest bdb fachowcem https://audi80.pl/mechanika-samochod ... t59386.htm
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- borysekman
- Forum Audi 80
- borysekman
- Forum Audi 80
nie no to bardziej kuzyn niż kolega, po rodzinie, nie nie z wioski tylko z bogatyni, radek się nazywa i jeżdzi renaultem ale wsześniej miał starego passata
ale dobra co do tych mechaników, czy oni sie znają na takim antycznym dieslu jak mój czy tylko w benzin haha
no ale przechodząc do tematy, to skrzynia jest zrąbana od strony prawego koła, lewym kręcił dzis na postoju nic, a prawe jak szumiało, ze szok, następna kwestia to oczywiście coś, zawsze ku*********8 coś, pasek od alternatora się wziął i przeciął, znaczy pękł w zdłuż i trzeba zmienić, olej w skrzyni jest na normalnym poziomie ładny przeżroczysty nawet haha, znaczy taki zółtawy z tego co widzialam na patyczku, kolejna kwestia to możę tak by się przydało poduchy na amorach i jedna na silniku zmienić, bo już z deczka wytrzepane hehe
ale dobra co do tych mechaników, czy oni sie znają na takim antycznym dieslu jak mój czy tylko w benzin haha
no ale przechodząc do tematy, to skrzynia jest zrąbana od strony prawego koła, lewym kręcił dzis na postoju nic, a prawe jak szumiało, ze szok, następna kwestia to oczywiście coś, zawsze ku*********8 coś, pasek od alternatora się wziął i przeciął, znaczy pękł w zdłuż i trzeba zmienić, olej w skrzyni jest na normalnym poziomie ładny przeżroczysty nawet haha, znaczy taki zółtawy z tego co widzialam na patyczku, kolejna kwestia to możę tak by się przydało poduchy na amorach i jedna na silniku zmienić, bo już z deczka wytrzepane hehe
- borysekman
- Forum Audi 80
no ja mówie jakieś przeguby wewnętrzne sa, czy to to jest, on coś tam nie wiem co zastękał, a ten przegób wewnętrzny to do skrzyni wchodzi, widać go od tak pod maską jak się poświeci latarką???
bo ten mechanik coś tam jakieś przekładnia kierownicza, ja tak patrze to o maglownice chodzi? a on no tak tak, haha niby coś tam się sączy, ja mówie, płynu mi nie ubywa dobrze jest haha ogólnie dzisiaj przegląd na maxa był, mówie to jeszcze to to hahah już miał mnie dość,
bo ten mechanik coś tam jakieś przekładnia kierownicza, ja tak patrze to o maglownice chodzi? a on no tak tak, haha niby coś tam się sączy, ja mówie, płynu mi nie ubywa dobrze jest haha ogólnie dzisiaj przegląd na maxa był, mówie to jeszcze to to hahah już miał mnie dość,
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
haha skrzynia no nie oszukujmy się, ale ja nie sadziłam, ze te przegóby sa takie drogie ehh jakis lobro z tej wyższej półki , która zawsze kupuje tak stwierdził sprzedawca , że no 180zł szt, a za jakiegoś harta 130zł natomiast włoski jakiś za 160zł, no i nie wiem szkoda kasy ale z drugiej steony to już sie prosi o pomstwe do nieba, ja sama musiałam do tego dojść, ze to to bo żaden ale to żaden mechanik mi nie powiedział, tacy artyści ehhh,